F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас бев за Тотенхем али што глупости напраија у тимот пари испотрошија за џабе, сеа англиско не следам ич

spored teradicijata onoj koj na boxing dey e prv tanuva sampion so isklucok lani pa ke videme

После 19 коло, средина на шампионатот можам да кажам дека само Јунајтед, Челзи и Ливерпул покажуваат шампионски карактер, односно се во конкуренција за титулата.
За моја жал, особено Јунајтед и Ливерпул. За да се биде шампион треба да се победува и кога не се игра добро. Сега гледаме такво нешто од Јунајтед, на почетокот на сезоната истото го имавме и од Ливерпул. Од Челзи не сум видел такво нешто досега. Сепак, само полојна на сезоната е, и се надевам ќе се попрај и то понатаму, или па ќе нема потреба од такво нешто односно Челзи ќе игра добро до крајот (шо не верувам).

Арсенал, кој колку и да го кажува спротивното, не е тоа. Да губиш од Хул и Стоук, да не знаеш да задржиш водство од два гола разлика, и тоа на два пати веќе...е сосема спротивна карактеристика од шампионска.

Имаш поздрав од Самир Насри- типче од Француска е, во случај да не го знаеш :)

И што ако не победивте,го победивте и Челзи,кога го папавте од Стоук,Фулам,Хул,Вила...Манчстер има 2 меча помалу од вас и пак е пред вас 3 поени.Значит џабе ви се победите против ривалите кога губите поени на мечеви на екипи од подолната страна од табелата.Така не се добива титула.

И што ако не победивте,го победивте и Челзи,кога го папавте од Стоук,Фулам,Хул,Вила...Манчстер има 2 меча помалу од вас и пак е пред вас 3 поени.Значит џабе ви се победите против ривалите кога губите поени на мечеви на екипи од подолната страна од табелата.Така не се добива титула.

OK , така јет :)

Сега ваљда Манчестер ќе киксира со Фулам или Виган во заостанативе, па ќе отпадне ко компир на пазар од трката за титулата. Ливерпул конечно победи и дома, и голем психолошки плус би било ако во 2009 година влезе како водечки тим, а за тоа мора да се тепа Њукасл, и тоа на Ст. Џејмс парк.
Да и честитам на Астон Вила обезбедено место во квалификациите за ЛШ, а Арсенал ако продолжи вака, тешко дека ке ја исздржи потерата на лондонскиот ривал, Фулам. Неверојатно, ама вистинито. За Челзи не коментирам.

Сега ваљда Манчестер ќе киксира со Фулам или Виган во заостанативе, па ќе отпадне ко компир на пазар од трката за титулата. Ливерпул конечно победи и дома, и голем психолошки плус би било ако во 2009 година влезе како водечки тим, а за тоа мора да се тепа Њукасл, и тоа на Ст. Џејмс парк.
Да и честитам на Астон Вила обезбедено место во квалификациите за ЛШ, а Арсенал ако продолжи вака, тешко дека ке ја исздржи потерата на лондонскиот ривал, Фулам. Неверојатно, ама вистинито. За Челзи не коментирам.
Гледам така видовит си, па да те прашам кои тимови ќе отпаднат ?

Ѓавол, човекот даде свое гледиште, не ја упропастувај темата со сарказми и кењажи, реплицирај на ниво и за тоа што е темата.

Челзи се најдобри од сите !!!
Арсенал по ремито дефинитивно отпадна од трката за титулата во игра се Челзи М........ и Л.......:toe::tv::salut:

Не дека сум видовит, ама ако некоја работа е јасна тогаш е јасно, не мора да ставам наочари па да видам дека Вест Бромвич, Стоук и ваљда Вест Хем следната сезона ќе играат во Чемпионшип. Додуша резервацијата на Вест Хем не е баш сигурна, пошто имаат ептен ОК состав, ама ме јаде јанза оти се банкрот и затоа може да отпаднат, не за друго, а и плус нема кој друг. Дане испадне слуајно Њукасл, Сити или Блекбурн?? хаха, кога ќе видиш, го јадоја калапот најмирните деца во премиер лига

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom