Поарно да ти кажиме одколку да се најдеш во мај затечен:pos2::pos2::pos2:А, јасно ми е.
:pos2::pos2::pos2:
И уште сум на тоа, дека на крај се бројат овците. Ова не е толку релевантно, само е статистика кој доколку беше на страна на Челзи ќе беше обратна ситуацијатаСамо точка можат ваква апсурдна вест (?!) да објават во декември. До крај се е можно, дури и Ливерпул да освои може. (Ако Челзи и Манчестер играат со тинејџери)
Ти и самиот рече, на крај се бројат овците, не знам каква прогноза е тоа на експертите на точка дека Манчестер ќе освои без проблеми. :pos2:
Не е точно, од едноставна причина што тој шо вели или тој шо верува дека Премиер Лига се освојува без поголем напор, или нема врска со Премиер Лига или е будала.И уште сум на тоа, дека на крај се бројат овците. Ова не е толку релевантно, само е статистика кој доколку беше на страна на Челзи ќе беше обратна ситуацијата
Сепак до мај има многу за играње, очекувам Јунајтед и Челзи да се борат за титулата:helou:
Катастрофален арбитар, по втор пат се докажува. Се надевам дека нема да го гледаме на наредните натпревари со оглед на строгите Премиерлигашки критериуми.Интересен натпревар помеѓу Тотенхем и Манчестер Јунајтед, во кој недостасуваа само голови. Шанси имаа и едните и другите, ама Јунајтед заслужи да победи. Минимално, ама заслужи. Делумна „заслуга“ за ваквиот резултат има и (види „чудо“) судиската тројка на чело со Мајк Дин, кои не признаа регуларен погодок на Роналдо, поради наводно играње со рака. Па, кога Дин и помошниците не беа способни да санкционираат офсајд од еден метар на натпреварот Челзи - Арсенал, не е чудно кога вакво нешто се случи денеска.
Сега останува утре Челзи поштено да си победи против Вест Хем и да се врати каде што и заслужува да биде, на првото место на табелата.