F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми пукнавте тестисите со вашата традиција,и БОГАТА историја.:tapp:

Извини другар а ти оти например ги сакаш челзи ..? оти имаат пара невидена ? оти абрамович им ги полни џебовите со милиони? не .. за мене не е тоа спорт и љубов кон фудбалски клуб ... 18 ........ 5 ...... сигурно ова не е постигнато со помош на некој си и со неговите валкани пари ..... туку вистинска игра и љубов спрема клубот ...

:pop:Немате освоено лига 20 и нешто години,и нема да освоите само тоа ќе кажам,А,ако мислишдека знаев кој е Абрамович кога почнав да навивам за Челси, се лажеш.

:pop:Немате освоено лига 20 и нешто години,и нема да освоите само тоа ќе кажам,А,ако мислишдека знаев кој е Абрамович кога почнав да навивам за Челси, се лажеш.
Што се замараш, нели гледаш дека провоцира, не го ни перцепирам јас.
Само едно знам, Лузерпул нема да освојат ништо оваа сезона:toe:

Не провоцирам ... прв почна .... ејјј сварно 20 години неаме освоено премиер лига а пак имаме највише титули во премиер .... затоа ... шшшшшшш ... а дали ќе освоиме или нема да освоиме нешо годинава ... тоа крајот ќе си го каже не викам нишо јас барем не си го ласкам ко некој :salut:

Значи колку ме нервираат овие натпревари каде при нерешен резултат, фаворитот напаѓа а не постигнува голови, и секогаш натпреварот завршува нерешено. Пример, денешниов Астон Вила - Фулам. Од 90 минути, 70 минути камерата беше свртена на голот од Фулам, а Астон Вила не дадоа гол од многуте шанси.

epa ne moze sekoja utakmica protiv nas. so man city na sturridge golot, sega prvo poluvreme eden faul ne ni dadoa... redno bese ednas da ne sakaat sudiite. bitno, arsenal tepase 2-1, zema 3 boda, a dali bilo ofsajd ili ne, ne me zanima be brat:baeh:

Резултати:
Астон В.-Фулам 0:0
Мидлзбро-Њукасл 0:0
Стоук-Хулл 1:1
Сандерленд-Болтон 1:4
Виган-ВБА 2:1
Ман. Сити-Ман. Утд 0:1
Портсмунт-Блакбурн 3:2
Тотенхам-Евертон 0:1
Челзи-Арсенал 1:2
Утре
Ливерпул-Вест Хем

Posle mecot pomegju Chelsea i Arsenal pocnuvam da se somnevam vo regularnosta na ova prvenstvo. Ima nekoi zadkulisni igri spored koi Chelsea ne treba da ostane na vrvot. Mozebi gresam ama moeto mislenje e toa.

Posle mecot pomegju Chelsea i Arsenal pocnuvam da se somnevam vo regularnosta na ova prvenstvo. Ima nekoi zadkulisni igri spored koi Chelsea ne treba da ostane na vrvot. Mozebi gresam ama moeto mislenje e toa.
Мислам дека грешиш. Далеку е Англиско од Италијанско првенство:toe:

Мислам дека грешиш. Далеку е Англиско од Италијанско првенство:toe:
I jas veruvav vo toa do navedeniot mec. Inaku ne veruvam vo sudiski greski od tipot "ne videl, blokiran mu bil pogledot" itn. Se na se Chelsea bese nezasluzeno porazen i toa moze skapo da go cini vo trkata za titulata bidejki vo vtoriot del na sezonata site derbi mecevi gi igra na gostinski teren. Se uste e rano da se zbori za titulata, no mislam deka ovoj poraz moze da ima presudno znacenje.

I jas veruvav vo toa do navedeniot mec. Inaku ne veruvam vo sudiski greski od tipot "ne videl, blokiran mu bil pogledot" itn. Se na se Chelsea bese nezasluzeno porazen i toa moze skapo da go cini vo trkata za titulata bidejki vo vtoriot del na sezonata site mecevi gi igra na gostinski teren. Se uste e rano da se zbori za titulata, no mislam deka ovoj poraz moze da ima presudno znacenje.
Судиски грешки имало, има и ќе има. И јас сум многу револтиран заради такви работи ама не можам ништо да спречам и да направам нешто за да придонесам да има што помалку такви грешки!

Nemojte da svatite pogresno, seto ova go pisuvam kako ljubitel na fudbalot, a ne kako fan na nekoj tim i ne e nasoceno protiv drugite timovi vo Premier. Stvarno me nerviraat sudiski nepravdi.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom