F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Доби црвен??Доби.После секоја судиска греша треба ФА да преправа или кога е оштетен Челзи само...
Ај наједноставно да кажам...
FA МОРА да ги поправа судиските ГРЕШКИ кога било кој клуб ќе испрати официјална жалба до самата FA, а клубот има АРГУМЕНТИ за таа жалба.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.431
Ај наједноставно да кажам...
FA МОРА да ги поправа судиските ГРЕШКИ кога било кој клуб ќе испрати официјална жалба до самата FA, а клубот има АРГУМЕНТИ за таа жалба.
Епа тие грешки судиите морат да не ги прават,пази да изгубеше Челзи после црвениот картон...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе тоа што сакате викајте за Тери вие од Челзи ќе браните ние ќе напаѓаме ама стварно еве и другари и професори у школо што не навиваат за никој викаат дека е срамота тоа. Тери заслужно си добил црвен и срамота е што му ја повлекле казната. Секој ќе го каже тоа и стварно е срамота ама ај ќе даде господ ќе дојде казната и за тој што дозволил такво нешто да се случи да се тргне казната. Ај нејќам да обвинувам ФА нешто подплатена е ама очигледно е дека нешто си имаат со Челзи.

G

Gray Foxx

Гостин
Абе тоа што сакате викајте за Тери вие од Челзи ќе браните ние ќе напаѓаме ама стварно еве и другари и професори у школо што не навиваат за никој викаат дека е срамота тоа. Тери заслужно си добил црвен и срамота е што му ја повлекле казната. Секој ќе го каже тоа и стварно е срамота ама ај ќе даде господ ќе дојде казната и за тој што дозволил такво нешто да се случи да се тргне казната. Ај нејќам да обвинувам ФА нешто подплатена е ама очигледно е дека нешто си имаат со Челзи.
Не беше заслужено признај кај што треба да се признае.
ФА не е потплатена оти Дејвид Гил е во бордот на директори.:pipi:

F

fantomX

Гостин
Сите шо ги знам ми рекоа дека незаслужен бил црвенио картон, и фаној на Челзи и фаној на Јунајтед и неутрални, и то одма во саботата по утакмицата. Сеа?!
Море, Видич не треба да игра минимум 5 утакмици за двата старта ако гледаме така. Челзи (како и секој клуб) имаше право на жалба на преостра судиска одлука која беше на голема штета на Челзи, и ја искористи можноста за жалба. Овде имавме ОЧИГЛЕДНО НЕЕДНАКВО применување на правилата од страна на судиите за Челзи, односно за Јунајтед. Зато чути и не се јавувај. :kesa:

Не беше заслужено признај кај што треба да се признае.
ФА не е потплатена оти Дејвид Гил е во бордот на директори.:pipi:
Пред него беше Дејвид Дин (Арсенал). Извршен дирктор во ФА е Барвик (не знам како се вика) и е голем фан на Ливерпул.
Ах, мамата си ибале, никој нема врска со Челзи, туку ај...:pipi:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Поради групирањето, и регрутирање сили против Јунајтед, ми дојде на идеа да ви предложам да отворите анти-Јунајтед фан клуб.
Ако ви е незгодно, јас ќе ви отворам:helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.695
Поени од реакции
22.622
Поради групирањето, и регрутирање сили против Јунајтед, ми дојде на идеа да ви предложам да отворите анти-Јунајтед фан клуб.

:pos2::pos2::pos2: Добра идеја

В

Вори

Гостин
Не бе зашто,ја не го мрзам Манчестер го мрзам само Роналдо не дека е најдобар,туку дека педерски се понаша и го понижува другите:helou:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Не бе зашто,ја не го мрзам Манчестер го мрзам само Роналдо не дека е најдобар,туку дека педерски се понаша и го понижува другите:helou:
Не дека е најдобар туку затоа што ве прави сите мајмуни

F

fantomX

Гостин
А?! Групирање? Шо било бе?

ЕДИТ: Видов шо било...:pos2:

Не дека е најдобар туку затоа што ве прави сите мајмуни
Еве зошто сите Јуанјтед, Арсенал, Ливерпул а и други фанови го мразеа Мурињо. Не мајмуни, бетар од мајмуни ги праеше сите во Премиер Лига. Ама никој тоа не го признава. Дури ни сега, една година од ко замина.

Ја барем признавам оти го нејчам Роналдо зато шо е најдобар (моментално), а не игра за Челзи. После то иди „малата“ доза на педерастичност. :)
А останатите (фанови шо ги спомнав погоре) лажете се самите дека погорен напишаното во врска со Мурињо не е вистина, пошо друг не можите да лажите.

Продолжува...Felipe.

G

Gray Foxx

Гостин
Ајде Думане од тебе се чека да пишеш. Или пак Чомбе те банираше од Манчестер Фан клуб :pos2: ?

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Жалосно е кога резултатите на еден клуб зависат од само еден фудбалер. Манчестер без Роналдо неможе да се препознае. Јас го мразам, поради неговиот однос, но не спорам дека е најдобар.

А фановите на Манчестер го сакаат Роналдо дека неможат без него, бидејќи во секој нормален тим по изјави на фудбалер дека сака да оди во друг клуб, во случајов во Реал, навивачите ќе го исфиркуваа.

G

Gray Foxx

Гостин
Жалосно е кога резултатите на еден клуб зависат од само еден фудбалер. Манчестер без Роналдо неможе да се препознае. Јас го мразам, поради неговиот однос, но не спорам дека е најдобар.

А фановите на Манчестер го сакаат Роналдо дека неможат без него, бидејќи во секој нормален тим по изјави на фудбалер дека сака да оди во друг клуб, во случајов во Реал, навивачите ќе го исфиркуваа.
Треба да праиш разлика од навивање до мразење. Јас навивам за секој играч кој ке облече дрес на Манчестер. Иначе никогаш нема да му простам на Роналдо што сакаше да оди кај тоа педерите. Иако Фергусон ми продава приказни за мали деца дека се полакомил за парите и слични срања.
Финтата со Роналдо е секогаш кога он е повреден или суспендиран сме играле со јаки екипи или па просечни ама кои се во форма и секогаш биле незгодни за Јунајтед. Затоа е толку очигледно дека Роналдо фали. Ај нека не игра Роналдо против Астон Вила кои ни се секогаш редовни пациенти. Ке ги посереме. Лани не играше против Фулам па ги здрвивме 3-0 на Крејвен Котиџ.
Секој си има свој незаменлив играч. Меси,Кака,Рамос,Виља и тн.
Лампард кога не игра за вас подруго е нели? Или вие сте толку моќни што не ви фали таков играч?:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom