Еее сеа претеруваш и ти. Нема ништо лошо да се расправаме и слично ама нема ништо лошо и во спотсманшип. Еве ја почнав со среќа на сите и слично. Тоа го кажувам и на други кога играме некојс порт или се натпреваруваме ама тоа не значи дека треба да се мазиме. Подавање рака го има во спорт сегде ама кога ќе си подадат рака ти мислиш тие викаат со среќа. Се кладам на пола терен кога ќе разменат тоа подароцине и ќе пуштат рака фудбалерите едниот мисли ќе ви е*еме мајката другион си вика ќе видиш ти на контри. Затоа сега викам со среќа ама утре тоа нема да биде еве барем за Њукасл мечот, а кога ќе заврши после колку сакаат среќа нека имаат.Еве и од мене,Со среќа на сите тимови.Очекувам каде каде поинтересна сезона од ланската зашто годинава покрај топ 4 ги имаме и Тотенхем,Евертон,Сити,Блекбурн,Вест Хем кој ќе бараат да им ги пореметат сметките на екипите од топ 4 за да го обезбедат својот пласман во Европа.Очекувам и годинава Мен Ју да ја освои,но сепак да не се заборават и другите.И еве еден апел од мене до сите навивачи како и на Јунајтед и на другите клубови од ЕПЛ,оваа сезона да ја заокружиме со фер односи меѓу нас зашто фудбалот сепак е спорт во кој треба да се дружиме.Сакам да кажам да бидеме пример како се сложуваат фановите од Англиските клубови наспроти фановите од другите лиги.Толку од мене и пак со Среќа од утре на сите!!:helou:
Епа нема сите да ги остварат своите амбиции, затоа што некој мора и да испадне.Lele uste 2 casa do otvaranjeto na PL
So sreka na site klubovi da si gi ostvarat svoite ambicii
....ali na krajot Arsenal da bide sampion...
pozz