F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
убо пишал Фантом У, мене ми беше криво ко ќе прочитаф кај шо ги кудат Гигс и Сколс, а то се вистинските легенди на МанУ

И незнам шо кревате паники, и Фабрегас и Роналдо имат изиграно по една сезона две максимум (на ниво мислам), има уште да јадат леб за можи да се вели дека се легенди на тимојте. Имаат шанса да станат, но ако ја покажат оваа игра уште 5-6 сеозни по ред.

И една минорна забелешка, уште го немам видено Роналдо да одигра екстра во голем меч како шо имаат одиграно Гигс и Сколс

А за титулата, јас уште не се предавам, памтам пред некоја сезона шо ни напрај Лидс дома, во последно коло :)
И јас памтам да ти кажам право!! :ojea::je::je:
Иначе имам 20 години!!! Не сум доволно стар, ама имам доволно сезони во премиер лига изгледано за да знам дека може да се изгуби титула за една секунда, типичен пример тој на Тино 2003 година! Арсенал водеше 9 пред Манчестер но страшната форма на Руд и Бекам ни ја донесоа титулата, и таканаречените mind games на Сер Алекс Фергусон!!!
МАНЧЕСТЕР

Роналдо ќе влезе оваа оваа сезона во легендите на Манчестер.Оваа му е петта сезона и од сезона во сезона игра поубаво.Оваа сезона го достигна врвот со 35-те гола на 35 натпревари,го надмина легендарниот Џорџ Бест и сигурно чекори кон златна копачка.Оправдано ја носи 7-ката.

Поради банот кој што го добив не бев во можност да пишувам овие денови и како прво да кажам дека натпреварот против Мидлсборо наместо во Сабота во 16 часот ќе се одигра во Недела во 14.30 часот по Македонско време. Промените се направени за нашите играчи поодморени и посвежи да влезат во овој дуел!

Поради банот кој што го добив не бев во можност да пишувам овие денови и како прво да кажам дека натпреварот против Мидлсборо наместо во Сабота во 16 часот ќе се одигра во Недела во 14.30 часот по Македонско време. Промените се направени за нашите играчи поодморени и посвежи да влезат во овој дуел!

А Евертон - Челзи е поместен од сабота, 19 за четврток 17 април, и покрај тоа што во понеделник, 14, Челзи игра со Виган. цццццц...:tapp:

А Евертон - Челзи е поместен од сабота, 19 за четврток 17 април, и покрај тоа што во понеделник, 14, Челзи игра со Виган. цццццц...:tapp:
А што е работата за да биде во четврток преместен?

Колку шо разбрав, заради ТВ преноси или сл.:tapp:
Срамота, се надевам дека има жалба Челзи поднесено за то.

dan e po baranje na celzi toj mec togas da se igra ili FA ima odluceno taka???

dolgo vreme ne sum pisal na ovoj topic. zaboraviv deka postoi

DZABE SE KARATE MANCHESTER UNITED BILE, SE I KE BIDAT NAJDOBRI NE SAMO VO PREMIER TUKU I VO CEL SVET!!!

Pa treba nekoj da go pocne muabetot. Ne moze samo od eden klub da pisuvaat site. Ako e taka podobro ke e da si pisuvame na nasite fan klubovi.
Do pred nedela dena samo nie pisuvavme, nikoj drug nemase. Aj da se nadevame deka ke se uklucuvate pocesto!

Pa treba nekoj da go pocne muabetot. Ne moze samo od eden klub da pisuvaat site. Ako e taka podobro ke e da si pisuvame na nasite fan klubovi.
Do pred nedela dena samo nie pisuvavme, nikoj drug nemase. Aj da se nadevame deka ke se uklucuvate pocesto!

daj boze da bide taka.a pred se da bidat fer diskusija bez navredi i provokacii.pozz

Па не се сите како тебе цело време на нет:smir:

Инаку викендов се игра големо дерби помеѓу Арсенал и Ливерпул.Пораз на Арсенал би значел и дефинитивно излегување од трката за титулата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom