Converse All Star - приказната за легендарните "старки"

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Имам црни, супер се не планирм да престанам да носам :) Ама доаќа зима :(

Скапа класика се...Две илјадарки за платно...ама пусти мерак :) Првиот пар ми беа бели,а следниот темно плави сигурно
CM9C2746CE1046476135-125

Ова ако е патика плус 5 иљади офлелеле.:tapp::tapp:
За 4-5 иљади има да земеш најк адидас да те види господ удобност се.:smir:

аииии....старки...
моментално имам три пара бели, шарени ниски и драчливо розеви. Сакам да си купам уште некои али моментално не можам да најдам број во скопје :nesvest:

друг модел патики не ни носам!!!се плашам дека кога ке остареам нема да ми стојат да носам сеуште таков модел :pos2: имам тегет,црвени, златни (кои се копија хихи) и сребрени.сега сакам розеви или позимски така малку :vozbud:

Имав бели, темно сиви, тегет, маслинесто зелени, црни, светло сиви, и најновите, целосно црни, кожни. Во план сум да земам и црвени и љиљакови, за да ја комплетирам колекцијата. Во последниве неколку години немам облечено друг вид на патики. Ги носам од 4 годишна возраст, и немам никакви намери да експериментирам со нешто друго.

Скапа класика се...Две илјадарки за платно...ама пусти мерак :) Првиот пар ми беа бели,а следниот темно плави сигурно
CM9C2746CE1046476135-125

И јас имам вакви, ми се скинаа, ама неможам да не ги носам. Имав претходно розеви, ама тие се ептен партал :) На пролет планирам да си купам нови, само незнам каква бојА... Предлог, некој?? Само не црни зошто имам олдскулки црни, нејкам уште црни патики :)

И јас имам вакви, ми се скинаа, ама неможам да не ги носам. Имав претходно розеви, ама тие се ептен партал :) На пролет планирам да си купам нови, само незнам каква бојА... Предлог, некој?? Само не црни зошто имам олдскулки црни, нејкам уште црни патики :)

Ја сум за црни, минатата пролет толку многу се заљубив во едни целосно црни, и на крај купив исти такви, скрос црни, кожни. Ама ако не сакаш, познавајќи те, би рекла црвени, или подобро, сиви. :wink:

8731_103294176353925_100000200293131_89534_7534537_n.jpg

имам вакви патем ме обричија во Кочани за нив 3700 денари ...
11862_104100169606659_100000200293131_109419_561179_n.jpg

и овакви...обични црвени...
не би ги мењала за ништо на свет :pipi:

c9bvxx.jpg

Вакви имам! (среќа си ја чувам кутијата па си гледам што модел се)

Ми се скинаа од страна (нормално под default се кинат кај што ти се витка ногата) и се разочарав и не ги носев али сфатив дека гајле ми е што ми се скинати па сеа пак си ги носам коа ке затопли. Од секогаш сум носел се до пред едно 4,5 години кога прекинав се до овој пар летово што ги купив. Доаѓа пролет и планирам нови да си купам само што уште незнам али сигурно како опција давам класик црна или темно зелена (може и друг предлог на профил :) )

Во Македонија пред 3,4 години ни 0,1 процент не носеа стартки немаше ни од кај да се купат, мислам дека денес секој ден се повеќе и повеќе гледам луѓе со стартки и со converse облека, и лично се радувам, зошто вредат и се дефинитивно најдобрите парчиња на облека и патики што постојат

Станаа симбол за патики. Чиста класика одлични се. Престанав да ги носам после средно затоа што не ми се вклопуваа во стилот на облекување, нажалост.

Во Македонија пред 3,4 години ни 0,1 процент не носеа стартки немаше ни од кај да се купат, мислам дека денес секој ден се повеќе и повеќе гледам луѓе со стартки и со converse облека, и лично се радувам, зошто вредат и се дефинитивно најдобрите парчиња на облека и патики што постојат

Напротив јас уште од пред 10 години гледав доста од луѓето со оригинал старки од Converse. Ги имаше порано во Емилијано и на многу други места по сите економски побогати градови. Во Гевгелија од каде сум јас ги имаше на 3 места и тоа оригинали со стандардната цена од 3000 до 4500 ден(во помалите градови секогаш е поскапо затоа што 90% од трговците купуваат од Скопје и си ставаат процент) зависно од дуќанот и сезоната кога ги купуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom