Дали и каков часовник поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
]Бреитлинг нејвитајмер ваков ист

BL-208B%20%28%20MUDS-22560%20%29.jpg
Oooo убо сатче.

Порано носев редовно саат... Имав Seiko 5 automatic и го носев речиси 10 години (покажуваше сат, датум и ден). Но, откако зедов мобилен-к750и, пред 1 година го баталив саатот, пошо има саат на мобилен:toe:.

Casio Ltp-2082

LTP-2082D-7A-145x200.jpg

LTP-2082D-7A.jpg

Подарок ми е за мојот последен роденден од многу драга личност :wub: и просто го обожавам. Јас на него пак за роденден му подарив

Casio EF-500D

EF-500D-1A-145x200.jpg

EF-500D-1A.jpg

му се допадна :) всушност заедно си ги одбравме саатите :)

RAYMOND WEIL.....Geneve...45000рубли златен...на себеси саканата)))

JA si imam Q&Q ...i mi se dopagja mnooo...lalalala

Еве го мојот
EF-320D-2AVEF.jpg
и бојата е иста....

А за тие што прашуваа каде може да се купи casio....па во рамстор на први спрат има специјализирано за casio...(мојот е од таму)

Casio во Скопје или во Рамстор во Watch, или во гтц горе на спрат во Watch или во стара чаршија во Zenit, истиот дуќан е всушност. :smir:

Swatch- неможев слика да најдам ама многу е сладок , така минијатурен со црвено кожо кајвче лаковано

Па сат носам како моден додаток а не за да го гледам сатот:)па затоа не ми е битно да е некоја марка,имам појќе во разни бои и форми.

Си иам земено од кај Бугарите, по 150 денари се. Пфф, ќе сум давала пари за сатој од по 4000 денари, неам друга работа. И така никој не ги заприметва.

Си иам земено од кај Бугарите, по 150 денари се. Пфф, ќе сум давала пари за сатој од по 4000 денари, неам друга работа. И така никој не ги заприметва.

Ах, да беа само 4000...

Seiko имам, комбинација сребро со жолто злато.
Нежен,четвртаст,помал,женски. :pipi:
Холандски поклон, го носам од седмо одделение, шо значи веќе 5 години и перфектен е.
:pletalka:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom