Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Би сакал да бев потрпелив,да не бев толку инатлив,и малку повеќе одговорен(зборам за стигнување на различни места на време,за загубување нечии предмети,и голем процент мои и на сестра ми и слично). Друго би сакал да сум посилен или похрабар,бидејќи некогаш се плашам да кажам нешто бидејќи знам дека е можно да загубам некои работи кога ќе го кажам тоа :jaj:

ShiNinG`sTaR

The Chosen One
Член од
29 јули 2007
Мислења
82
Поени од реакции
1
Тоа што не ми се допаѓа веќе почнувам да го отстранувам, и за среќа успевам во тоа :je:

E

`EsCaPe`

Гостин
Kaj mene bi promenila toa shto sum mnogu cuvstvitelna i se zemam pri srce...poradi toa cesto raspolozenieto mi e ..down.:toe:

S

Stef Bachatero

Гостин
Што верувам многу на личности,што сум емоционално нестабилна личност али таков сум за првото ќе се променам за второто малку потешко,тоа како да му речам на мозокот промени се тотално,али ќе биде и тоа.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Сакам да не бидам факинг ту мач добра. До таа граница да некогаш им угодувам на тие што ми значат и без да ми одговара тоа.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
13.443
Bolen sum od edna neizleciva bolest - Mrzitis acutis gravis :pos:.. Dajte nekoj lek za ovaa bolest sum probal da ja izlecam so rabota.

Член од
1 август 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
Да не бидам нерешителна, да не избувнувам кога сум нервозна,
да не си фаќам се при срце и најбитно ДА НЕ ДОЦНАМ (секогаш и сегде) :tapp:

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Не ми се допаѓа степенот на толерантност кој го поседувам. Знае да биде и позитивна карактеристика, ама штета што не е баш селективно.
Некои мутанти не заслужуваат никаква толерантност :pipi:

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Не ми се допаѓа степенот на толерантност кој го поседувам. Знае да биде и позитивна карактеристика, ама штета што не е баш селективно.
Некои мутанти не заслужуваат никаква толерантност :pipi:
Точно, ама ете таква сум, трпам секого...

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
jas kaj mene ne mozam nikako da go otstranam toa sto sum inajdzija kako magare na most :P

К

Кнез Мишкин

Гостин
многу сум самостален..., тоа не е толку добро бре луѓе..., и уште нешто...и би сакал да сум помалку чуствителен...

С

Сатори

Гостин
Посесивна сум.
Љубоморна сум.
Хедонист сум.
Е се тоа би сакала да го немав...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Би си ја променила срамежливоста и би сакала да имам повеќе храброст,да направам неколку работи.Би си ја промениЛа преголемата тврдоглавост - бидејќи ако мислам за нешто дека е така како што јас сум го замислила,тогаш нема сила на светов која ќе ме натера да се премислам.
Можеби и попустливоста.Знам некогаш многу лесно да попуштам кога се работи за некои луѓе.

Едит - А да заборавив.Голема мрза сум.Додуша не цело време,ама некогаш ме мрзи од кревет да станам.И тоа не би било лошо да се промени.
Сфатив дека не би било лошо и да намалам со горделивоста малку...
И ме нервира тоа што на моменти знам и најпростото да го разложувам на 300 дела и да се замарам за стварно големи глупости.
И што некогаш на моменти многу глупо реагирам,ама ептен глупо.И сум голема паничарка.

Додуша да не се овие мани,јас не би била јас...Не би било тоа тоа...
Вака кога ќе размислам,ме нервираат овие работи кај мене,ама не би ги променила.

латас

паметен глупак
Член од
5 август 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
Посесивна сум.
Љубоморна сум.
Хедонист сум.
Е се тоа би сакала да го немав...
сигурно?:wink:

не сакам да сум толку попуштлив и толерантен спрема сите... а и немањето воља за вршење на секојдневни работи не е лошо да го променам...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
13.443
Да ја скратам мрзливоста дефинитивно. Другово ми се сменило повеќе или помалку ама мрзливоста брате ми останала од раѓање. Сигурно од потеклото ми е троа :pos:.

Kajgana Shop

На врв Bottom