Црн Хумор

Отишла некоја жена на гинеколог и му вика докторе дај види да направиме нешто со ова ја скината ,а утре прва брачна ноќ и не е убаво да бидам скината и овој нема проблем. После два дена доаѓа женава и целата радосна вика докторе многу сум среќна маж ми не примети и крв на сите страни а овој и рекол:
-АЈДЕ ЛЕГНИ ДА ГО ИЗВАДИМЕ ЖИЛЕТОТ :pos2:

Да даде Господ син ти дома Боки 13 да ти го донесе за снаа.:pos2::pos2::pos2:
Да даде Господ Груевски да ти ги учи децата "Р" да викаат.:):):):)

Da dae gospod decata Roger brothers da ti bidat!!!!!!

Незнам дали го имало овој до сеа ама ептен се смеев коа ми го кажаа.

Што прави глувонемо детенце со три прста??
Д'тка!!:pos2::pos2:

Што е разликата измеѓу куп бебинја и Ferrari?Немам Ferrari во гаража:vozbud:

Се лапаат дечко и девојка и оваа му вика на дечкото Еј ти ја земав мастиката а овој вика Е добро бе што ке си направам нова

vika o je je an covek invali u koji nema noge i kaze mu hoces a ti ispricam vic o kojeg ce ti otpasti noge?? na to ce invali - aj e
a ovaj covek ce na to
- Upss neko ti ga je vec ispricao

prelazi malo dete ulicu i odjednom ga pregazi crveni kamion a na kamion pise "PLAZMA NE PUSTA TE DA ODRASTES"

На некоја баба и умрел дедото и по еден месец и се присакало малце секс и што да прави иде у шутка и на првиот циган му вика ај да ме е... ке ти дадам 200 ден.И циганов си рекол ај.Ја кљуцкал ја кљуцкал ама вагината рапава.Завршиле работа пак по месец дена иде бабава и му вика ај да ме е... ке ти дадам 500 ден.Ама бабо немозам многу ти е рапава.ОК ај ке ти дадам 1000 и си рекол ај.Овој ја кљуцка ја кљуцка ама мазно убавина.И ја прасува добро бе бабо минатиот пат кога те е... вагината рапава ти беше сеа мазна,што е работава.Ееее синко после рапаво иде ГНОЈ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

На некоја баба и умрел дедото и по еден месец и се присакало малце секс и што да прави иде у шутка и на првиот циган му вика ај да ме е... ке ти дадам 200 ден.И циганов си рекол ај.Ја кљуцкал ја кљуцкал ама вагината рапава.Завршиле работа пак по месец дена иде бабава и му вика ај да ме е... ке ти дадам 500 ден.Ама бабо немозам многу ти е рапава.ОК ај ке ти дадам 1000 и си рекол ај.Овој ја кљуцка ја кљуцка ама мазно убавина.И ја прасува добро бе бабо минатиот пат кога те е... вагината рапава ти беше сеа мазна,што е работава.Ееее синко после рапаво иде ГНОЈ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

краста не рапаво

Ок... црн хумор, лет ит би:

Кои два широко прифатени називи се употребуваат за рециклирани кинези?

Чев Ли или па уште поприфатениот Па Ти Ки.

*копирајт

Некоја жена у нејзиниот живот поминала низ многу мажи и сите ја сметале за курва..и кога дошло ден за умирачка умрела и отишла кај господ да икаже кај да оди у рајот или у пеколот и госпшо га гледал га гледал и кажал ти ке одаш у рајо.И жената цела зачудена кажала..ама как у рајо јас со толку мажи сум била.. не сум чесна.. и господ кажал ако си била барем доро си им правила...

немој бе Мари4е вака брутална да бидеш,нема да заспиеме мајку му :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom