Фан Клуб: Бразил

• Креатор на темата Креатор на темата Red
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде интересно со Италијанците..

ептен 3-1 аххха

Можеби ќе биде интересно оти на Бразил не му требаат бодови и можеби ќе одмара некој играчи за разлика од Италија мора да оди на победа..
затоа реков дека ќе биде интересно..:helou:

Зш на Бразил не му требаат бодови? Ако изгуби Бразил од Италија, а Египет успее да победи на САД тогаш трите репрезентации ќе имат по 6 бодови, и ќе одлучува гол разликата.

Јас мислам дека Бразил ќе оди најмалку на нерешено, а ништо чудно и да победи. Италијанците се катастрофа, не личат на светски шампиони.

Зш на Бразил не му требаат бодови? Ако изгуби Бразил од Италија, а Египет успее да победи на САД тогаш трите репрезентации ќе имат по 6 бодови, и ќе одлучува гол разликата.

Јас мислам дека Бразил ќе оди најмалку на нерешено, а ништо чудно и да победи. Италијанците се катастрофа, не личат на светски шампиони.
mi go zema zborot od prsti haha
i ja sum na taa statistika

Ајде, активирајте се на овој фан клуб :icon_lol:

Веќе е 3-0 за Бразил со автоголот на Досена а уште не завршило прво полувреме. Мило ми е што репрезентацијата за која навивам секогаш на СП ја победува репрезентацијата што ми игра најдосаден фудбал. Сите поединци добро играат сега за сега, па ќе искоментирам пак на крајот од мечов :)

Не дека сум за Бразил на Купов, ама ич нејќам да поминат италијанците. Така да дај боже да ги дотолчите до крај.

Браво Бразил, убедливо најдобра репрезентација!
На оваа утакмица повеќе навивав за Итаљаните, ама мило ми е шо ги наковаа:vozbud:

Играта на Бразил ... и “играта“ на Италија .... хмм мислам мала ситна разлика... да
Одлична игра... браво... ама што мерак ми се прави кога ги гледам Италианиве дека губат...ама нека ги коваат :pos2:
Бравоо... хет трик на Фабиано очекувам :helou:

Честитки до Бразил, одлична игра... едноставно sверови :)
Ги очекувам во финале со Шпанија, па и на нив да им опнат едно 2-3 комада :)

пу ги прецениф итаљаниве ни гол неможеа да дадат
ХАХХАХАХаххахаха
Бразил си е Бразил бе.Нема репрезентација која може да ја победи.Зар не гледаат дека повторно го немаат најакиот состав за да се натправаруваат на ваков КУП.Знаете ли колку извонредни поединци има на клупата на Бразил бе а и уште мал милиони кои неможат да бидат таму.Бразил се најаки и можат со втор состав да играат ако веќе може да се издели таков кај Бразил бидејки буквално сите играчи си ги извршуваат максимално своите задачи.Поздрав до некое следно пополнување на нечија мрежа.ОРКА повеќе да работиш отидоа мреживе.

Им покажаа на Италијанците што е тоа фудбал и како се игра..

секако дека е најквалитетна државља од сите и секогас е била

Back
На врв Bottom