Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
De Rossi: Lazio can halt Inter

Патетика :tapp:

Слободно може Тоти на Де Роси да му го бутне едниот палец у гз, а другиот сам на себе да си го бутне.

Нема потреба од вакви коментари, им објасни Сампдорија све вчера околу тоа кого Лацио може да halt. :wink:

Еееее, едно време ми беше толку антипатичен тој Касано, а сега... :icon_lol:

А и на Пацини му дојде памет откако Муслера му го пукна носот :pos2:

Слободно може Тоти на Де Роси да му го бутне едниот палец у гз, а другиот сам на себе да си го бутне.
Патетичен е, лигуш гаден, по оваа изјава излезе едно друго видео за негово интервју дадено по мечот Фиорентина - Рома, кога Рома победија а овој се шегуваше на сметка на Лацио, зашто тогаш овие беа многу близу до зоната за испаѓање. А и Тоти направи гест со кој ја испровоцира C.N., со палците надоле, алудирајќи на можноста да испаднат.

И сеа се крстат у Лацио, класични клошари.

Да, Лацио може ама нема да сака :) лесно е да се најде нов Поборски меѓу
тигриве, ама услуга на рома?
No, grazie.
А од кај се толку сигурни романелава дека ќе ја тепаат Парма?

Овој го исмејуваше Лацио цела сезона, а сеа ок се :tapp:.. Иначе сигурен сум во пораз од Интер :)

Добро е што Флокари не игра на утакмицава вечер, така да нема кој да даде гол. :pos2:Единствено Роки може, ама човекот е капитен и би требало да ги разбере навивачите и да ја почитува нивната желба. Иако сум сигурен дека Интер ако запне сигурно може да победи бидејќи во моментов е посилна екипа, сепак не треба да се изморат многу бидејќи до крајот ги чекаат уште 4 важни утакмици, меѓу кои финале во ЛШ и финале во купот против Рома. Затоа утакмицава треба да се пушти, ама за да не биде премногу очигледно (на пр. намерно пуштен гол, намерно направен пенал, намерно промашен пенла и сл.) треба Лацио да се брани 90 минути како што Интер се бранеше против Барса и кога тогаш мора да падне еден гол. Типувам победа на Интер со 0:1.

Факт е дека пуштање непуштање Интер ке победат...... Неможеме (барем за сега оваа сезона) да му се спротиставиме на Интер како тим, класа се над нас.

Поздрав до сите лацијали.Денес очекувам возбудлив натпревар и нека победи подобриот.Најмногу ме иритира моментот кога замислете идолот на РОМА,т.е капитенот Тоти на дуелот ЛАЦИО-РОМА,ги исмеја иронично со палците надоле навивачите на ЛАЦИО.Не очекував таков потег од ТОТИ,кого го почитував се до тој момент,иако сум фан на ИНТЕР.
Уште еднаш да ги поздравам фановите на лацио и сакам да гледаме вечер многу интересен натпревар,па како што реков нека победи подобриот!

Се знае кој ке победи:toe:,Аталана киксна така да вечер со мирни раце Лацио ке си дозволи пораз:toe:

Аталанта - Болоња 1:1, излезе резултатот кој најмногу ни одговараше. На овој начин и двете екипи не не поминуваат до крај, иако нема голема разлика дали 16то или 17то место. Опстанокот е сега 99,9% сигурен и може вечер да се изигра релаксирано и да изгледаме една пријателска утакмица со браќата од подобрата половина на Милано, во која се надевам на нивна минимална победа.

Фала за подршката момци, радувањето на приемниот гол од Интер ме направи многу среќен! У кадар ваш навивач со шал, како рипа од радост на голот на Интер! :back:

Oh nooo, we lost the match. Inter are too strong for us :toe:

28141029.png

Капа доле за навивачиве на Лацио ...хахаха .... Алал им вера ....Се гледа дека е огромно ри валство помеѓу овие 2 тима =)

IRriducibili беше групата така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom