Не ја гледав утакмицата синоќа, али по хајлајтс глеам дека добро изиграле, 3 супер гола и неколку одлични одбрани на Муслера за 3:0 и мирен реванш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледав утакмицата ама на многу лош stream. Зарате покажува знаци на извонреден талент, одамна немало ваков лидер во Лацио што има способност да ја ремети противничката одбрана константно, има напредок и во тимскиот дух, почна да асистира што се гледа при третиот гол на Маури...
Не ја гледав утакмицата синоќа, али по хајлајтс глеам дека добро изиграле, 3 супер гола и неколку одлични одбрани на Муслера за 3:0 и мирен реванш.
Lazio ovaa sezona se zverovi hehe. Zarate e kral ne mi se veruva deka igra vaka m mesti na roki po 4 ziceri na edna utakmica. Da ostane pandev da igra mesto roki ke dava po 2 gola na utakmica so takvi asistencii i jas bi bil podobar od roki.
Шанса за Раду да добие малку на искуство во прв тим, незнам зашто Балардини сеуште го чува Сивиља кога може да игра Стендардо на таа позиција, верувам посигурна би била одбраната...Пораз од Елфсборг во реваншот од 1:0, што воопшто не ме загрижува бидејќи тоа не е ни блиску до нашите 3:0. Тоа што ме загрижува е директниот црвен на Коларов по што сигурно ќе паузира барем 2 утакмици.![]()