Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Лацио бев, али мнгоу среќа имаше. Бољи беа овие Џенова, незнаев дека играат толку добар фудбал.
Успеа Лацио да дојде до бод ...
Smert, и јас сум за Лацио верувај. Али да не тераме инат, подобра беше Џенова земајкиго цел натпревар. Ни во еден момент не се бранеше кога водеше. Можеа да бидат и поубедливи.Мислиш Џенова успеа да дојде до бод... Ги гледаше ли уопште последните 10-15 минути откако израмни Лацио? Тренерот на Џенова уфрли одбранбен играч наместо играч од средина. Почнаа цело време да паѓаат, да задржаваат време. Тоа мене ми кажува дека Џенова одеа на бод... и успеаа да го сочуваат. Па и уште педерон од судија кога не дозволи да се изведе слободниот удар на крајот.![]()
Мислиш Џенова успеа да дојде до бод... Ги гледаше ли уопште последните 10-15 минути откако израмни Лацио? Тренерот на Џенова уфрли одбранбен играч наместо играч од средина. Почнаа цело време да паѓаат, да задржаваат време. Тоа мене ми кажува дека Џенова одеа на бод... и успеаа да го сочуваат. Па и уште педерон од судија кога не дозволи да се изведе слободниот удар на крајот.![]()
Како год да било Друже, факт е дека Џенова беше екипата која го отвори резултатот и ги имаше трите бода в џеб на 10 мин. до крајот ...
И промашен пенал, и ЧИСТ гол кој беше поништен од судијата, а и голот на лацио не беше баш некоја мајсториа или течна акција
значи кога ке се собере се лацио со мнооогу среќа дојде до бод