Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Успеа Лацио да дојде до бод ...

Мислиш Џенова успеа да дојде до бод... Ги гледаше ли уопште последните 10-15 минути откако израмни Лацио? Тренерот на Џенова уфрли одбранбен играч наместо играч од средина. Почнаа цело време да паѓаат, да задржаваат време. Тоа мене ми кажува дека Џенова одеа на бод... и успеаа да го сочуваат. Па и уште педерон од судија кога не дозволи да се изведе слободниот удар на крајот. :toe:

Мислиш Џенова успеа да дојде до бод... Ги гледаше ли уопште последните 10-15 минути откако израмни Лацио? Тренерот на Џенова уфрли одбранбен играч наместо играч од средина. Почнаа цело време да паѓаат, да задржаваат време. Тоа мене ми кажува дека Џенова одеа на бод... и успеаа да го сочуваат. Па и уште педерон од судија кога не дозволи да се изведе слободниот удар на крајот. :toe:
Smert, и јас сум за Лацио верувај. Али да не тераме инат, подобра беше Џенова земајкиго цел натпревар. Ни во еден момент не се бранеше кога водеше. Можеа да бидат и поубедливи.

Како год да било Друже, факт е дека Џенова беше екипата која го отвори резултатот и ги имаше трите бода в џеб на 10 мин. до крајот ...

Како год да било Друже, факт е дека Џенова беше екипата која го отвори резултатот и ги имаше трите бода в џеб на 10 мин. до крајот ...

И промашен пенал, и ЧИСТ гол кој беше поништен од судијата, а и голот на лацио не беше баш некоја мајсториа или течна акција

значи кога ке се собере се лацио со мнооогу среќа дојде до бод

едит: Шо бидна со пандев колку се повредил дан знае некој Ч?

И промашен пенал, и ЧИСТ гол кој беше поништен од судијата, а и голот на лацио не беше баш некоја мајсториа или течна акција

значи кога ке се собере се лацио со мнооогу среќа дојде до бод

Пеналот беше компензација за поништениот гол, доколку беше признаен голот, немаше да го има и пеналот, така да не збори како да требало 2:0 да водат Џенова. А кој им е крив и пеналот што го утнаа...

Голот на Лацио можеби беше на среќа, поточно заради грешка на голманот, но исто така и голот на Џенова падна по грешка на Каризо, кога не успеа да ја избоксува нафрлената топка, па топката дојде до играчот (не знам кој беше) што му асистираше на Милито.

Се на се, израмнета утакмица, Лацио имаше некоја шанса повеќе, но не успеа да ги искористи. Мора да се потенцира и катасрофалното судење, како најголеми грешки да се спомнат поништениот гол и подоцна поклонетиот пенал за Џенова, како и сосема непотребното санкционирање на најмали допири како фаул. А, ако добро се сеќавам го искршија Пандев, а ниеднаш судијата не свиреше фаул при тие стартови врз него. Како капак на се дојде тоа што на крајот не дозволи да се изведе слободниот удар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom