Фан Клуб: Лацио

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Па и Амелија не е слаб голман,го имам гледано на 2-3 пати доста солидно мора да признаам.А бе Форца Лацио!!

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Ајде уште малу почиња Наполи-Лацио,интересна утакмица очекувам и нормално победа за нас :vozbud:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
0:1 Igli Tare 55'

Sega nema opasnost da izgubime. Treba dva gola da ni dadat za prodolzenija samo.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Sranje! 1:1! Aj izdrzete, nemojte uste eden da primite!

AVANTI LAZIO!!! NON MOLLARE MAI!!!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
i 1:1 zavrsi so ovaj rezultat lacio odi ponatamu

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Ајде Лацио мора да се вртат во форма

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
FORZA LAZIO!!! И одиме понатаму,сеа во недела очекувам полн плен од Неапол назад во Рим.

Член од
28 ноември 2007
Мислења
198
Поени од реакции
0
Слики со Горан Пандев... А и песна напишана специјално за Пандев.
Ако сте регистрирана на YouTube коментирајте.
:salut:

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Има песна за Пандев од неодамна интересна песна само да го немаше тоа рапот би била уште поинтересна :pos2:Шала

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ja ima nekoj vo mp3 wma file ako moze da mi ja dade..neka ostavi msn ili Pp-privatna poraka da mi ja prati.Odnapred Blagodaram.pozz

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Има песна за Пандев од неодамна интересна песна само да го немаше тоа рапот би била уште поинтересна :pos2:Шала
Abe ostaj so ima rap u pesnata, ama Toni Zen be? Pa i uste krade finti od "Uno, due, tre" od Bad Copy.

[media]http://youtube.com/watch?v=iHB9Q2ZXYes[/media]

Gledajte i ke se uverite.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Epa jebiga do deka najde svoi finti ke krade.....tuku kazete sto e lekot protiv malerot na lazio godinava.... zal mi e za timov radi Pandev se trudi deckoto///

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Lekot e da se zemat novi igraci. Kako prvo i najbitno ni treba golman. Isto taka i barem eden kvaliteten igrac od odbrana i od sredina (Mauri e drvo u posledno vreme), kako i nekoj koj moze dostojno da go zameni Pandev ili Rocchi vo slucaj na povreda (a ne kako protiv Genova, Tare da go zamenuva Rocchi).

Ajde Lotito, ima uste desetina dena do kraj na preodniot rok.

CrashoverRide

Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Lekot e da se zemat novi igraci. Kako prvo i najbitno ni treba golman. Isto taka i barem eden kvaliteten igrac od odbrana i od sredina (Mauri e drvo u posledno vreme), kako i nekoj koj moze dostojno da go zameni Pandev ili Rocchi vo slucaj na povreda (a ne kako protiv Genova, Tare da go zamenuva Rocchi).

Ajde Lotito, ima uste desetina dena do kraj na preodniot rok.
Проблемите на Лацио продолжуваат.Се повредил и Маури ќе го немало 2 и пол месеци.И Меги е повреден,така да незнам кој ќе игра на местото полушпиц сеа,можна е варијанта со Дел Неро или пак Пандев да оди на полушпиц,а Дел Неро или Таре на местото на Пандев во нападот со оглед на тоа што и Макинва е повреден.
За евентуални трансфери се поврзани Ди Вајо и голманот на Катанија Бизари мислам дека беше.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Проблемите на Лацио продолжуваат.Се повредил и Маури ќе го немало 2 и пол месеци.И Меги е повреден,така да незнам кој ќе игра на местото полушпиц сеа,можна е варијанта со Дел Неро или пак Пандев да оди на полушпиц,а Дел Неро или Таре на местото на Пандев во нападот со оглед на тоа што и Макинва е повреден.
За евентуални трансфери се поврзани Ди Вајо и голманот на Катанија Бизари мислам дека беше.
i zauri e povreden. cel tim ni go ebaja

Kajgana Shop

На врв Bottom