Фан Клуб: Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Крај Саутемптон 2:5 Лацио

Пандев од слободен удар дал гол почна нешто од далеку да дава голови

Браво Лацио.Е ова ти е екипа бре.

Пандев е решен да го подобри неговиот рекорд на постигнати голови во новата сезона..
Е ова е оптимистичка изјава.. а мислам дека Пандев има потенцијал да го стори тоа.. па нека му е со среќа.. со него Лацио може да се надева и на поголеми успеси во наредната сезона.. како и во сериа а така и ви лига на шампиони..
http://tribalfootball.com/article.php?id=49808

Пандев е решен да го подобри неговиот рекорд на постигнати голови во новата сезона..
Е ова е оптимистичка изјава.. а мислам дека Пандев има потенцијал да го стори тоа.. па нека му е со среќа.. со него Лацио може да се надева и на поголеми успеси во наредната сезона.. како и во сериа а така и ви лига на шампиони..
http://tribalfootball.com/article.php?id=49808

Македонче како Пандев во Лига на Шампиони .... ќе биде јако.

Знае ли некој кај ке даваат Лацио-Арсенал

Според ждрепката за лига на шампиони, Лацио игра со Динамо Букурешт..

Ај со среќа со Динамо.Го видовте голот на Пандев против Арсенал а? браос

Ako ne vlezat vo grupite na LS, ledesma ke si ide...za kogo veke Real Betis ponudi 18m evra

Interesen mi e klubot...Ke navivam ama ne tolku..
Ti neli navivas za Lazio ??

jas navivam od ko znam za fudbal. pandev ne bese roden ko pocnav da navivam lol
i da sjodi pandev sekogas za lazio ke navivam i ic k ne me boli za koj tim igra pandev
a za to so e zakon bateto, nema zbor. barem znaj za koj tim igra

ne bese kuznaj so. na sreka stigna topkata do nego i toj samo trebase da sutni
btw ke navivafte za lazio ako ne bese pandev?

Добро мора да има некоја причина.Инаку за кој би навивал до италијанскиве.МИлан НАТ.Јуве НАТ.Интер мејби сум навивал и уште навивам за Интер коа игра со другиве ,а ЛАцио ми се допаѓа и поради играта и поради Пандев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom