SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Зашто си ме мајкооо родилааа...Е ај сеа објасни ова
![]()
Да се смеам или да плачам?
Е ај сеа објасни ова
![]()
нА Малиов му предвидувам блескава иднина на форумов:pos2::pos2::pos2:Е ај сеа објасни ова
![]()
Е ај сеа објасни ова
![]()
Дали малиов ќе ја замени одмазничкаа...? дали ние ќе имаме нејзин противник..?нА Малиов му предвидувам блескава иднина на форумов:pos2::pos2::pos2:
Е ај сеа објасни ова
![]()
mala zemi go, mala mrdni go, mala fani go, mala lizni go
пер...незнам...али за плачење е...Е ај сеа објасни ова
![]()
Дали за тие 8 години го реметешеее??? Хах.. па кажи му.. ќе се појави и он на форумот со ник ОДМАЗНИК! :pos2::pos2::pos2: Па после ќе биде интересен реметот..AAAAA не ми се веруе.....редно беше некој да го почасти типов.....овоа хи5 го иам глеано премногу често у моменти на недостаток на хумор.........алии за жал морам да признаам дека со типов завршив основно 8 години......а и сеа нешо глеам у маало е наога.....али деф. е НАЈГЛУПИОТ, НАЈРЕТАРДИРАНИОТ и деф. е НАЈДОБРА ЗАМЕНА ЗА ОДМАЗНИЧКА !!.....нека има кајгана собиранка, ке го донесам.....сами ке проверите .......ццц.....иначе бидејки искачаат 2 другари цело време у период ос 10 години, имаат надимак ГЛУП И ПОГЛУП.....или џеј и тивкиот боб.....поради тоа што тој другиот уопште не збори.......оу мај год:pos2:
Еве ја вистинската сликаНајлошо е што сликата што ја земал како за свое тело, е од Тоше....
(или пак грешам па не е така...)
ауу ама фаца има оваа :nesvest:![]()
реакција од возбуда или....:pos2:
ko izgoreno jajce.....ауу ама фаца има оваа :nesvest: