Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477

имаме нов кандидат за најбоља цвикерица у град :vozbud:

Е ај сеа објасни ова

Да се смеам или да плачам?

Плачи брат плачи

mala zemi go, mala mrdni go, mala fani go, mala lizni go

оу мај гад, абе у кавадарци курвичињава од мали спортуаа , од овие една нема над 18 бе :tapp:

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Јас да имам ваква слика не би се појавила веќе у јавност.. :tapp:

Член од
4 ноември 2007
Мислења
99
Поени од реакции
6
AAAAA не ми се веруе.....редно беше некој да го почасти типов.....овоа хи5 го иам глеано премногу често у моменти на недостаток на хумор.........алии за жал морам да признаам дека со типов завршив основно 8 години......а и сеа нешо глеам у маало е наога.....али деф. е НАЈГЛУПИОТ, НАЈРЕТАРДИРАНИОТ и деф. е НАЈДОБРА ЗАМЕНА ЗА ОДМАЗНИЧКА !!.....нека има кајгана собиранка, ке го донесам.....сами ке проверите .......ццц.....иначе бидејки искачаат 2 другари цело време у период ос 10 години, имаат надимак ГЛУП И ПОГЛУП.....или џеј и тивкиот боб.....поради тоа што тој другиот уопште не збори.......оу мај год:pos2:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најлошо е што сликата што ја земал како за свое тело, е од Тоше....

(или пак грешам па не е така...)

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
AAAAA не ми се веруе.....редно беше некој да го почасти типов.....овоа хи5 го иам глеано премногу често у моменти на недостаток на хумор.........алии за жал морам да признаам дека со типов завршив основно 8 години......а и сеа нешо глеам у маало е наога.....али деф. е НАЈГЛУПИОТ, НАЈРЕТАРДИРАНИОТ и деф. е НАЈДОБРА ЗАМЕНА ЗА ОДМАЗНИЧКА !!.....нека има кајгана собиранка, ке го донесам.....сами ке проверите .......ццц.....иначе бидејки искачаат 2 другари цело време у период ос 10 години, имаат надимак ГЛУП И ПОГЛУП.....или џеј и тивкиот боб.....поради тоа што тој другиот уопште не збори.......оу мај год:pos2:
Дали за тие 8 години го реметешеее??? Хах.. па кажи му.. ќе се појави и он на форумот со ник ОДМАЗНИК! :pos2::pos2::pos2: Па после ќе биде интересен реметот.. :pipi::wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom