- Член од
- 11 јуни 2007
- Мислења
- 1.505
- Поени од реакции
- 1.302
hi5 и ја сменил бојата на сликата:nesvest:
Бране, БранкоА како се вика Андреев?![]()
Инаку сликите се направени од www.exclusive.com.mk!!!!Така писува и на албумот,меѓутоа мислам дека го има ив на самата страна на Еxclusive,во модели.Ја да сум на местото на згодниов дечко...при здрав памет нема да дозволам да излезам на вакви крајно непрофесионални фотографии, мислам видете ги, не е ништо доработувано на нив....кутри се едноставно фотографииве. Ама тоа ти е, и такви "растенија" успеваат кај нас...катастрофа :kesa:
Па добро, незнам кој ги сликал, ама непрофесионално изгледаатИнаку сликите се направени од www.exclusive.com.mk!!!!Така писува и на албумот,меѓутоа мислам дека го има ив на самата страна на Еxclusive,во модели.
Подрани 8 месеца:pos2:. Прв ми честиташЏену Грл, среќен роденден!
![]()
нејќам да ти ја вреѓам (не)интелегенцијата (помал си нема смисла):helou:тебе секој пост ти е нешто за велес,добро знаеме веке дека си од велес
auuuuu sto telo imahttp://hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=166933236&ownerId=104726176
AndreeeeeeeeeeeeeV:pos2::pos2::pos2:
не ти е прв пост што го гледам,ако земам да пребарувам ке најдам сигурно 5-6нејќам да ти ја вреѓам (не)интелегенцијата (помал си нема смисла):helou:
де ако сакаш види ми го уште еднаш постот и види за шо сум напишал
немој да лупаш зелени и да се брукаш, срамота е:uvo:
и башка ме интересира од каде заклучи дека секој пост ми е за велес, а дури и да е така де кажи ми шо има лошо у тоа?![]()