Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
SMIZLITE SE LEGENDA Od fraeri lazni-sto se pravat vazni veke ni e dosta neli??? Aj da ve vidam ako ste tolku smeli....nie zenskite ve drzime pod kontrola,i,,po nase ili ni4ivo'' e nasata patrola. Site ste na motori,so cigarite vo usta,pa ne deka vi rusam nadezi,ali semava vi e pusta.Alkohol i trevki,flingot e FLY,ali na zemja koga se spustate pak ste nasi znaj. Moze mislite sme lesni,ali svakanjata vi se tesni,,edno nase HI! i suknja epten kratka,visoki stikli se nasa alatka,parfemi,krp4inja od se po nesto,pagate na nas epten vesto. Dva-tri zbora i ete DEJA VY go imame sekoj i neka kaze nekoj ako ne e taka-znaj si imas maka..A da ne ve nerviram ???Hmmmmmm,,pa ne mi e ni gajle vaka ke bide i utre sabajle,ne se menuvate vie-vistina e prava,pa ne se trudi da ja svatis pesnava ke te boli glava.Si gi digate akciite i velite:TRGNI MI SE SMIZLO,samo za sminki znaes-pa ma4e ako mislis taka ok. Samo nemoj da se kaes.Jas sarmiram,kuliram,i znam dobro da te iznerviram.Zivotot e eden pa go ziveam sekoj den, kako da mi e posleden i preferiram sjaj da stavam i so ogledalo da gnjavam,kreditnite karti4ki mi se u EK,ali ne te zamaram i onaka ne si vo tek.So zbor te smiruvam i kolku da se pravis MANGA,na edno ,,te sakam '' pagas-abe ziva KATANGA..Mene modata mi e PODMET i ne e na ODMET,da me pratis,pa moze ako se potrudis i nesto ke svatis.Ne e zivotot edna obicna frka,pravenjeto gluposti i golema zbrka...Igranjeto DOTA,i slusanjeto glupi pesni,prazni furanja i ufrlanja lesni.Zosto pagate u film4e koga ste sami, a koga ke se pojavime nie ,,SMIZLITE''sleduvaat drami. Eden po eden finti demonstrirai koj od koj pred nas se pravi i kako vas nikoj ne znae da gnjavi.. ROZEVATA mi e boja slavna i vo sekoj razgovor tema glavna. Nie sme sexy i dobar glas ni bie,najotvoreno vi kazuvam tuka nema sto da se krie. KRIVO vi e??? Daj bebus ne se predavaj sega,taman po4nav i moze mislis deka sum luda ali sepak ova se fakti a ne nekakvi 4uda. Znam sto vi se vrti niz pamet sega velite bezopasni sme kako ma4e,ali koj se r4ka so nas na kraj pla4e. Moze vikame i mavame samari,toa ni e fora,pa na nekoj da mu tekne mora. EDEN MOJ ZBOR ete kako renda,kazi sto imas da kazes ali SMIZLITE SE LEGENDA. bye bye
http://ivona007.hi5.com у абоут ме:) а и тоа у интерестс е такво:)
Замислувам како ќе звучи ова ако некоја типка почне да го рапува...
ЗАКОН!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не е таа. Роднина Васа е Кавадарци, одмазни4ка е Бутел производство :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom