SMIZLITE SE LEGENDA Od fraeri lazni-sto se pravat vazni veke ni e dosta neli??? Aj da ve vidam ako ste tolku smeli....nie zenskite ve drzime pod kontrola,i,,po nase ili ni4ivo'' e nasata patrola. Site ste na motori,so cigarite vo usta,pa ne deka vi rusam nadezi,ali semava vi e pusta.Alkohol i trevki,flingot e FLY,ali na zemja koga se spustate pak ste nasi znaj. Moze mislite sme lesni,ali svakanjata vi se tesni,,edno nase HI! i
suknja epten kratka,visoki stikli se nasa alatka,parfemi,krp4inja od se po nesto,pagate na nas epten vesto. Dva-tri zbora i ete DEJA VY go imame sekoj i neka kaze nekoj ako ne e taka-znaj si imas maka..A da ne ve nerviram ???Hmmmmmm,,pa ne mi e ni gajle vaka ke bide i utre sabajle,ne se menuvate vie-vistina e prava,pa ne se trudi da ja svatis
pesnava ke te boli glava.Si gi digate akciite i velite:TRGNI MI SE SMIZLO,samo za sminki znaes-pa ma4e ako mislis taka ok.
Samo nemoj da se kaes.Jas sarmiram,kuliram,i znam dobro da te iznerviram.Zivotot e eden pa go ziveam sekoj den, kako da mi e posleden i preferiram sjaj da stavam i so ogledalo da gnjavam,
kreditnite karti4ki mi se u EK,ali ne te zamaram i onaka ne si vo tek.So zbor te smiruvam i kolku da se pravis MANGA,na edno ,,te sakam '' pagas-abe ziva KATANGA..Mene modata mi e PODMET i ne e na ODMET,da me pratis,pa moze ako se potrudis i nesto ke svatis.Ne e zivotot edna obicna frka,pravenjeto gluposti i golema zbrka...Igranjeto DOTA,i slusanjeto glupi pesni,prazni furanja i ufrlanja lesni.Zosto pagate u film4e koga ste sami, a koga ke se pojavime nie ,,SMIZLITE''sleduvaat drami. Eden po eden finti demonstrirai koj od koj pred nas se pravi i kako vas nikoj ne znae da gnjavi.. ROZEVATA mi e boja slavna i vo sekoj razgovor tema glavna. Nie sme sexy i
dobar glas ni bie,najotvoreno vi kazuvam tuka nema sto da se krie.
KRIVO vi e??? Daj bebus ne se predavaj sega,taman po4nav i moze mislis deka sum luda ali sepak ova se
fakti a ne nekakvi 4uda. Znam sto vi se vrti niz pamet sega velite bezopasni sme kako ma4e,ali koj se r4ka so nas na kraj pla4e. Moze vikame i mavame samari,toa ni e fora,pa na nekoj da mu tekne mora.
EDEN MOJ ZBOR ete kako renda,kazi sto imas da kazes ali
SMIZLITE SE LEGENDA. bye bye
http://ivona007.hi5.com у абоут ме
а и тоа у интерестс е такво