Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дрогован е :vozbud::vozbud::pos2:

http://hi5.com/friend/photos/displa...393642641&albumId=227591612&ownerId=170991693

ова не е за многу големи луѓе ама шо имат нога имат

Ја би да ми то кољемо куме. Ионако че прича да смо је клали(лепа село лепо горе).
Иначе Тигарот ми е у топ френдс прв. И е откриен уште до дамнешни времиња,само не ми е уште јасно дали е фејк профил или стварно си мисли дека е убав??/

Ајде беее.... :drk: неможам повеќе аааа... свршувааам :drk::drk::drk:
:turn::mist:

Дај бе отсега грди ставајте... на што личи ова? :baeh:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
да ти шитнам тоалетна, паломи, салфетки нешо...:vozbud:

NEBO666 !!

Го памти некој ретардираниов ? :))))
Jaс го памтам.

Е тука.Крај!
Пукнав јас од смеење...не можам веќе.Ептен фаца е Агора тука:)
Ко тип од НАСА што работи на истражување на нови вселенски патувања:)
btw, планирам ја фарбам косата во сина боја..а одкако ќе го направам тоа, ќе ставам слики и на здрав 05...
Се зачленил во групата РК Ѓорче Петров, бивши кометалки, а постарите членови мислам дека добро се сеќаваат на темата за РК Јуниверс од Гостивар:pos2:
Немаше универс, па мораше во кометал....

Стави слика од тебе, па да те реметиме, сакаш? НЕ најверојатно, епа и тој не сака ама други поголеми кретени од него го сликаат и ги ставаат сликите.

Така е. Има многу вакви недоквакани луѓе кои немаат попаметна работа во животот

Шо е сега, од цела кајгана баш мене најдовте да ми замеравате дека сум реметел ?
Имате нешто против мене ? Не зборете ко ја да сум го сликал и сум го стаил таму сите да го шупчат!

Шо е сега, од цела кајгана баш мене најдовте да ми замеравате дека сум реметел ?
Имате нешто против мене ? Не зборете ко ја да сум го сликал и сум го стаил таму сите да го шупчат!

потполно те поддржувам. треба да се срамат тие кои го направиле профилот (доколку не си го правел тој самиот), а не тој/таа што го пастирал линкот до неговиот хи5 во оваа тема. позз

Па јас не мислев за тебе...
Реков за тие што го отвориле неговиот профил и сега го реметат на негова сметка...
Инаку друже немам ништо против тебе, - не ми беше мислењето тебе да те навредам :smir:

Дечки, да ве известам дека има ХИ5 со македонски превод, БЕТА верзија, пробајте го...:helou:

PynADL355724-02.jpg

eeeeeeeeeeeee нема смисла оваааа

Omg :lud:
Оти толку тешка пациентарија има

Дечки, да ве известам дека има ХИ5 со македонски превод, БЕТА верзија, пробајте го...:helou:
не требеше да праает...
сега немат да имат ремет од типот - најдолга врска - да:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom