Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
GAY....DATE MAN :) ПОСЛЕДНИОВ Е ГРК

Dd2UqS368645-02.jpg

мислам дека треба да донираме за едно бикче :helou:

незнаев дека е ретардиран, ќе ме пукне грижа на совест што го открив тигарон, нема смисла :nesum:

Даниел тигарот го видов на 8 септември на плоштад и стварно е таква издркана фаца.
Моја фејворит слика http://daniel-tigar.hi5.com/friend/...=457970996&albumId=85563547&ownerId=123994613

леле а дали го видовте она Survey?

Vehicle: 126-p pegla
Rap or Punk : srpsko i narodno makedonsko
Candy : ne
Most Missed Memory : ne
Best phyiscal feature : da
First Thought Waking Up :6;30
Longest relationship : bila i nejkam da se potsetam
Cheated Your Partner : dobra po dusa
Ever Kissed Opposite sex :neznam
Do you think your Attractive :da

-овде мислел дека Cheated значи карактер ваљда...барем така го сфатив

-значи горе пиши дека имал најдолга врска а долу пишит дека незнаел дали бакнал некоја од спротивен пол...тука го поставуваме прашајнето:ДАЛИ БАКНАЛ МАШКО?

-како да не е атрактивен кога го има на кајгана ајде кажете ми..

незнаев дека е ретардиран, ќе ме пукне грижа на совест што го открив тигарон, нема смисла :nesum:
не го откри ти... прочепкај по темава, ќе го видиш уште 3,4 серии ремет имат пред ова...

Пеер греота е бе, ама кој го ебе:pos:

Типов стана легенда за реметење !
Стави слика од тебе, па да те реметиме, сакаш? НЕ најверојатно, епа и тој не сака ама други поголеми кретени од него го сликаат и ги ставаат сликите.

Ама ајде... човечки е да се заебаваме со послабите и тие кои не можат да вратат, а плус се палат женските на тоа нели?

Стави слика од тебе, па да те реметиме, сакаш? НЕ најверојатно, епа и тој не сака ама други поголеми кретени од него го сликаат и ги ставаат сликите.
Така е. Има многу вакви недоквакани луѓе кои немаат попаметна работа во животот

абе греота е даниел тигарот не е за реметење тоа остајте го а башка и ВМРОВЕЦ е:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom