Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Jaс на Пол Вокер би му дала вака да ми остави автограм :icon_lol:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Член од
20 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Hahah

Со самото тоа што рекол дека има 16 години и дека учи во САБА, се закопа самиот во земја. На форумов некои членови веќе и докторати спремаат, тој ми учел во САБА. Хајфајвот му е типичен оглас од последна страна на огласникМ.
Братот, ако те вознемирува уште со меилови, кажи му нека се регистрира на Кајгана, ако воопшто успее да го одговори прашањето.Упс, се сетив, во САБА е, таму ги учат и повеќе од тоа.
Navistina e glupavo toa sto go vidov zatoa sto jas nemam takvi sliki a i profilot ne e moj... nikogas ne bi napravil takvo odvratno nesto!

P.S. Fotkite se editirani od nekoja budala sto nemal druga rabota pa pravel profil vo moe ime... inaku jas ne ucam vo saba! Neznam od kade vi e toa...

Pozdrav do site, a nikot e za grcite sto ne narekuvaat skopjani!
I ako imate nesto plus da dodadete bidete lugje i pisete mi na msn a ne zad grb grobovi da kopate so glupavi sliki.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Navistina e glupavo toa sto go vidov zatoa sto jas nemam takvi sliki a i profilot ne e moj... nikogas ne bi napravil takvo odvratno nesto!

P.S. Fotkite se editirani od nekoja budala sto nemal druga rabota pa pravel profil vo moe ime... inaku jas ne ucam vo saba! Neznam od kade vi e toa...

Pozdrav do site, a nikot e za grcite sto ne narekuvaat skopjani!
I ako imate nesto plus da dodadete bidete lugje i pisete mi na msn a ne zad grb grobovi da kopate so glupavi sliki.
Ју хот ми?:zver::zver::cuc::cuc::cuc::cuc::kez::je::je::je::poss::img::img::img::party3::party3::eek:jea::smeshko::sport1::icon_cool:bravo::bravo::motor::pos::pos:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Има и поеротски слики,само ретки се тие што ги имаат:).
Пред 3/4 години беше ако не се лажам,тие што се од Струмица,знаат за што зборувам
Pa daj be najdi gi, da vidime neso.:)
Ubava e.
Ako ne e za pred site...PP.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom