- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 3
Cannot View ГАБРИЕЛЧЕ's Profile
This user is no longer a member of hi5.
Back
Пих, пројде возот... ај коа ќе најдеш ново нешто се надевам ќе видам благовремено.
се надевам дека ке најдам
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Cannot View ГАБРИЕЛЧЕ's Profile
This user is no longer a member of hi5.
Back
Пих, пројде возот... ај коа ќе најдеш ново нешто се надевам ќе видам благовремено.
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2124818606&albumId=220048968&ownerId=274676263
ајде жени плакнете очи
Абе вака кога го разгледав профилот уствари видов дека типов и не е така лош (тој со плава Speedo гаќа)!!!BTW Ако нешто најмногу мрзам е да видам машко со такви купаќи!!!
Kitanka фала за постот!!!![]()
Фејк линк за да ви го собере пасвордот од Хи5. Се познава по сликичката во табот што ја дава пред името на сајтот.
НЕ ОСТАВАЈТЕ ЈУЗЕР И ПАСВОРД
Го знаеме најдосадниот човек во Македонија а можеби и конкурент за во цел свет,воедно и најдосаден тип на А1 канал.
E сполај ти...!Nino, ок друже, те сфативме што сакаш да кажеш, ние сме расипани, вакви-такви, океј е, ајде, нека биде.
Само те молам не ја полни темава и тргни се на некоја друга, аман! Сфативме што сакаш да кажеш. Ок, ќе бидеме се` што сакаш само те молам, прво прочитај го имево на темава па потоа види дали се наоѓаш на правото место.
Не се грижи, не те полнам со црвени, ама...leave Britney alone.
пер не се замарај шо мислиме ние. Нашето мислење си го кажуваме и значи наше е и никој тоа не може да го промени.E сполај ти...!
Ти пер ништо не си разбрал од дискусијата што ја имавме!:wink:пер не се замарај шо мислиме ние. Нашето мислење си го кажуваме и значи наше е и никој тоа не може да го промени.
Воедно и човекот што прави најдобри сендвичи,тостови и пици што го познавамГо знаеме најдосадниот човек во Македонија а можеби и конкурент за во цел свет,воедно и најдосаден тип на А1 канал.
хахахаха овој вчера го сопре цајкан и казна му бапна
Хахаха неНе праеше вака?
:pos2: