Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 септември 2008
Мислења
29
Поени од реакции
3
http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2124818606&albumId=220048968&ownerId=274676263
ајде жени плакнете очи
Абе вака кога го разгледав профилот уствари видов дека типов и не е така лош (тој со плава Speedo гаќа)!!!BTW Ако нешто најмногу мрзам е да видам машко со такви купаќи!!!

Kitanka фала за постот!!!:D

не па не е лош ,напротив :) али моементот е кај домакинските купачици :pos2:

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
Фејк линк за да ви го собере пасвордот од Хи5. Се познава по сликичката во табот што ја дава пред името на сајтот.
НЕ ОСТАВАЈТЕ ЈУЗЕР И ПАСВОРД

mene mi se ukluci mojot hi5 i go procitav tvojot post mi olesni na dusata:vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Nino, ок друже, те сфативме што сакаш да кажеш, ние сме расипани, вакви-такви, океј е, ајде, нека биде.
Само те молам не ја полни темава и тргни се на некоја друга, аман! Сфативме што сакаш да кажеш. Ок, ќе бидеме се` што сакаш само те молам, прво прочитај го имево на темава па потоа види дали се наоѓаш на правото место.
Не се грижи, не те полнам со црвени, ама...leave Britney alone.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Nino, ок друже, те сфативме што сакаш да кажеш, ние сме расипани, вакви-такви, океј е, ајде, нека биде.
Само те молам не ја полни темава и тргни се на некоја друга, аман! Сфативме што сакаш да кажеш. Ок, ќе бидеме се` што сакаш само те молам, прво прочитај го имево на темава па потоа види дали се наоѓаш на правото место.
Не се грижи, не те полнам со црвени, ама...leave Britney alone.
E сполај ти...!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
пер не се замарај шо мислиме ние. Нашето мислење си го кажуваме и значи наше е и никој тоа не може да го промени.
Ти пер ништо не си разбрал од дискусијата што ја имавме!:wink:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Го знаеме најдосадниот човек во Македонија а можеби и конкурент за во цел свет,воедно и најдосаден тип на А1 канал.
Воедно и човекот што прави најдобри сендвичи,тостови и пици што го познавам:pipi:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Море нино дај оди си.Олади малце.Не гледаш дека темава е за ремет?Немаме ништо против тие од Хи5, ние само трошиме време тука и реметиме јаки фацки.Не кажувајте бабини-деветини гревота било вака-така.Овде ја гледаме само смешната и забавната страна и само сакаме да реметиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom