Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
http://hi5.com/friend/photos/displa...136827182&ownerId=186920232&albumId=141954961
Видете го дуксерот што го носи цурава, и прочитајте ги коментарите :tapp:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

леле ама набилданнннн,какви стомачни,какви градни,какви бицепси лелеееее ејјј,а она пушкана му е само играчка.Бегајте аман сега стварно ми се чини од екранов ќе излези и ќе ми напрај едно рататататата:vozbud:

Најбрзо и најефикасно фаќање на женска штикла во глава !
„БодиДилбер сум развиен ко Тарзан , депилиран сум намачкан со балзам...“

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Типкава е член на форумов, а не реметиме такви.
Па од кај да знам, никој не ми кажал. Извинување до типката:smir: Затоа не е убаво да се исмеваат луѓе кои си ставиле сопствени слики на ХИ5, тоа си е нивна работа. Можеби на вас ви ги исмеваат вашите слики на друг форум и кога ќе си ги видите сопствените слики на истиот форум не е баш така убаво, нели.
Затоа, не му прави на друг нешто што не сакаш да ти го прават на тебе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom