Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
овај врчак секоја слика (вака по кафичи со женски/машки...) му е со ваква поза...:pos::pos::pos:

овај врчак секоја слика (вака по кафичи со женски/машки...) му е со ваква поза...:pos::pos::pos:

дооброоо бе па ти не ли знаеш дека е укочен на тој израз,тоа ти е човек што ни на мртво плаче ни на живо се смее,бар јас го немам видено да се насмее ниеднаш:toe: и не ми е јасно како може по цел ден да седиш со Елвир и Јован (Џеј-Џеј)и да не им се насмееш:):):)

Abe ja ve gledam go mrazite vrcak ok e toa i ja go mrazam ama pa elvir cergarot ne mozam da go smislam ICCCCCCCCCCCCC mrsi se i dvajcata

дооброоо бе па ти не ли знаеш дека е укочен на тој израз,тоа ти е човек што ни на мртво плаче ни на живо се смее,бар јас го немам видено да се насмее ниеднаш:toe: и не ми е јасно како може по цел ден да седиш со Елвир и Јован (Џеј-Џеј)и да не им се насмееш:):):)
леле колку се имам смеено на ова Џеј Џеј...:pos::pos::pos:
во кој филм се влезени бе еј...:tv:

p77veI453025-02.jpg

на.... :)
Уфффф селско руменилце:pos2::pos2: иначе убаво и пишал некој си Марко на дескрипшнот под сликата
Jas i najdobriot raper na site vreminja - VRChAK!!! LEPOTAN BE, MNOGU SI GO SAKAM!!!!!”

Одговор:
Marko says: Posted Jul 4, 2008 8:06 AM
Рап треба да претставува лирично моќна песна. А врчак кога пее,јас не го разбирам.:toe:

Абе ова босанецот од Курсаџије е или така ми се чини? :)
Tp9OHC431711-02.jpg

Тој е.Види мајката оваа се со некои скечови луѓе се слика:wink:

Уфффф селско руменилце:pos2::pos2: иначе убаво и пишал некој си Марко на дескрипшнот под сликата
Jas i najdobriot raper na site vreminja - VRChAK!!! LEPOTAN BE, MNOGU SI GO SAKAM!!!!!”

Одговор:
Marko says: Posted Jul 4, 2008 8:06 AM
Рап треба да претставува лирично моќна песна. А врчак кога пее,јас не го разбирам.
:toe:

Јас сум тој Марко :wink:

И така ја...

И може да се преименува темата во Најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет..

Без тоа hi5!

леле чоек... како не ја знам типкава гостиварчанка...

ЕДИТ... од Врапчиште била.. од село не ги познавам.. ама ќе ја најдам
едит 2 пут http://hi5.com/friend/photos/displa...631149785&albumId=146493159&ownerId=151722126

дефинитивно треба некому да се забрани влез во енерџи...
инаку... знаете што е ова БФФ?
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

На првата слика описот им е: НЕЛИ СМЕ ЦАРЕВИ?? :P:P:P

Значи што дудук треба да си за сам да си се фалиш??? Башка немаат ниеден коментар на сликата :vozbud:

А тој со чорапот, сигурно им е највечи јебач у маало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom