Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сакам за ремет некој нов вепаррррррррррррррр

Види вепар како елен4ето нема да најдеш. Тоа нека ти е ЈАСНО!!!!:vozbud:

Цитат: "a te znam mn dobro i jas mislev kako drugite dodoeka ne doznav kakva idiotka si plivas za drzava" LEE OVA EJ JA MISLAM NE Е FROSE TAA FRAERKATA SHO PLIVA ZA DRZAVA TUKU ONA E SHO PREDIZVIKUVA GLAD VO AFRIKA I TROSHI VREME I KALORII NA HI5
Едит: незнам дали уште е актуелна битката помеѓу елена и фросе али морав да го пишам ова иако не сум ја дочитал темава.

Повторно те нема..прасенце мое..иста си ко некогаш дебела и слатка..о о о драга..о о о драга...пиги
Дали знаеш колку мечтаев по тебе....твојата слика...ја гледав со страст...о о драга..о о о драга...о о пиги :nesvest:

Леле бе не можам елен4е да ја начекам на тема, па куќна слава ни иде ебаго, кај ќе најдам животиња над 200 кило на друго место да преранам гости:(

А инаку знаете зошто поскапеа зејтинот и брашното, па одмазни4ка решила да држи диета, со самото тоа потрошувачката на бурек во државава опадна за 38%, малите стопанственици не можеа да издржат таков удар, мораа да се превземат мерки, тоа е...
Ама пак кога одмазни4ка купува леб добива субвенција за пченка од владата, и притоа обиклува 4 супер-маркети, всушност таа постојано обиколува нешто, работата е што ништо не може да ја обиколи неа.

П.С. сакам скајп од оваа :vozbud:

Ве читам сте сакале некоо добра романка ама ја и македонки има добри

hsKyg5863801-02.jpg

Господ да чува и брани :jaj:

А па коментариве:

lelelelele mia top siiiiiiiiiii moze da mi dades msn

Kako tempirana bomba si

dobro e prodolzi vaka ;)

Многу ви се изострила смислата за хумор.
Личната расправија помеѓу Џену и Одмазни4ката требаше да остане таква. Башка овие ваши слатки ремети ќе резултираат со уште многу беспотребни караници и драми.

Ми е гајле, јас и велев на мсн да се префрлиме, таа преку форум. Преку форум? Пак ќе кажам, си го бараше, си го доби:). А и кога идеш авале на 12148291084 члена тоа се добива. Сирот НЕБО666, и тој помина низ истото. Добро, слично.

Многу ви се изострила смислата за хумор.
Личната расправија помеѓу Џену и Одмазни4ката требаше да остане таква. Башка овие ваши слатки ремети ќе резултираат со уште многу беспотребни караници и драми.
И со ширење на озонската дупка
Бтњ ти другарка да не си и ?

За жал или за среќа не познавам ни едно од чупињата.
Факт е дека заебанциите на нечија сметка не се ама ич продуктивни.
Али се гледа дека ви се забавни. Гоу он ден. Јор чоис. Натин ќен би дан :)

да ми чепнат некој близок, или без разлика другар/другарка и те како ќе ми биде забавно да го чепкам оној кој ги чепкал.Ама онака да не му текне пак да го стори истото.
Мислам дека за сите важи ова, а Фросе ни е другарка.Под дифолт иде дека да и понатаму ќе ги има заебанциите.

пс да не вадам калашот!

eWen4eto го напрајла профилот за пријатели...
а има пријатели таа уствари?:kez:

Џабе е, веќе се` и изреметивте, секоја слика детално, ако сака сега и само за Господ нека го стави:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom