Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЛЕЛЕ КАКОВ РЕМЕТ СУМ ПРОПУШТИЛ СО ЕЛЕНЧЕТО (Well known as odmazni4ka односно ВЕПАР)... Како бе не влегов на темава порано... Џену грл и компанија... СТЕ МИ ПРОДУЖИЛЕ ЖИВОТ, сеа до 150 ке живеам... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
П.С. ако реметиме уште викајте :D
П.С.2. Сеа разбирам зашо има глад у африка :pos2:

http://ani4ka-dusi4ka.hi5.com/frien...208200950&albumId=149068893&ownerId=195290297
qDM3av253408-02.jpg

Добро, значи, сликава е О Д В Р А Т Н А!

Грдо лице, лош апарат, уште полош амбиент, тоалет и тоа баш кај казанчето и неговите жици кои водат во ѕидот.

Уште позапрепастувачки е описот:

“slikava e u wc slikana ali mn e top neli heh ??????”

и секако коментарите:

mnogu obozavas u wc da se slikas ali nema veze!!!!topce si na fotkava

TOP SI NA SLIKAVAAAAA

leleeee martin4e slikava e prekrasna ...kiss4eeeeee

:nesvest:

Од сите соби во куќата, не знам зошто најомилени им се вецето и кујната, и тоа увек се редат пред фриждер или пред казанче.
И да, како може да биде топ замачкана слика на која изгледаш како да си му избегал на гробарот од пред лопата?:)

Ха,ха,ха.... Коментарите за сликата се..... хахаха....крај..:vozbud::vozbud:

Ллеле овој последниов уште кис4е и дава.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Забегани.

Ха,ха,ха.... Коментарите за сликата се..... хахаха....крај..:vozbud::vozbud:

Абе коментарите на сликата се у стил: Ја ќе ти пратам убаво коментар4е, после ти мене, важи? киссссс4е :tapp:

Од сите соби во куќата, не знам зошто најомилени им се вецето и кујната, и тоа увек се редат пред фриждер или пред казанче.
И да, како може да биде топ замачкана слика на која изгледаш како да си му избегал на гробарот од пред лопата?:)
За да не им ги глеаме чергичињата и јамболиите у дневна:pipi:

i ewne4eto se slikase do boljer,se sporeduvase dali oslabnala:pos:

ццц, еден ден ме нема , а мојата Еуленче не напушти ... Врати се Елено моме , Елено ... без тебе форумот е ПРАЗЕН .. Еуено моме , Еуено ...

I dont want to miss a thing - AEROSMITH ..само за тебе Еуенче моја , душо напатена..

Толку беше од вендета грл?

ВРАТИ НИ СЕ !!!! :tv:

П.С. Петиција да и потпишеме ако не, веќе ништо не е исто на темава после неа :cry:

Толку беше од вендета грл?

ВРАТИ НИ СЕ !!!! :tv:

П.С. Петиција да и потпишеме ако не, веќе ништо не е исто на темава после неа :cry:

Петиција не ја враќа .. туку јавете се на зоолошката нека ги пуштат чуварите , они ќе го најдат вепарот

Кажала на цел клас дека ја има на Кајгана форум ремет тема. Јас да сум на нејзино место ќе ќутам, главата во торба.:) Не име и презиме, планета на живеење ќе сменам, а не па да ширам на други.

Кажала на цел клас дека ја има на Кајгана форум ремет тема. Јас да сум на нејзино место ќе ќутам, главата во торба.:) Не име и презиме, планета на живеење ќе сменам, а не па да ширам на други.
epa toa ti e mozok na kokoska kilaza na kit

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom