Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
здраво на сите во форумов:helou:како што гледате нов сум и сум пишувал на други форуми и од прилика знам што се работи во еден форум.се надевам дека добро ќе сум пречекан зашто прв пат пишувам на овај форум.

-гледам сте имале тема за реметње од ХИ5.ја пратам веќе 2-3 дена и гледам дека стварно има некој дегени кој заслужуваат ремет.јас барајќи по Хи5 најдов една особа која ми привлече вистинско внимание и баш ме насмеа.

http://187754814.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1790514321&albumId=192132846&ownerId=250424924

забележете го коментарот под сликата во дескрипшн делот.

lleel ama su crvena vo ustava...od mnogu muvanje ne za drugo...hehe...subo sum pominala ova vecer...a nekoj si pukase od maka...hehe”

п.с едно прашање.може да се пишува со болд букви на форумов???

здраво на сите во форумов:helou:како што гледате нов сум и сум пишувал на други форуми и од прилика знам што се работи во еден форум.се надевам дека добро ќе сум пречекан зашто прв пат пишувам на овај форум.

-гледам сте имале тема за реметње од ХИ5.ја пратам веќе 2-3 дена и гледам дека стварно има некој дегени кој заслужуваат ремет.јас барајќи по Хи5 најдов една особа која ми привлече вистинско внимание и баш ме насмеа.

http://187754814.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1790514321&albumId=192132846&ownerId=250424924

забележете го коментарот под сликата во дескрипшн делот.

lleel ama su crvena vo ustava...od mnogu muvanje ne za drugo...hehe...subo sum pominala ova vecer...a nekoj si pukase od maka...hehe”

п.с едно прашање.може да се пишува со болд букви на форумов???
ја знам друже... :D тој идиотот од лево брачед ми е хахаха:nesum:

The Real Santa сори ама сум се насмеал со дескрипшнот.извини ако помисли нешто погрешно.

Друже добредојде на форумов, ме радува што баш оваа тема те привлече:). Туку пишувај на кирилица а со болд само кога сакаш да нагласиш нешто.

ок фала на гостопримството и ќе се трудам да пишувам на кирилца без болд:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom