Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 август 2007
Мислења
50
Поени од реакции
1
а ова бе? не да не е смешно али ајт!
Lifestyle

About Me

pa vaka?se pocna koga se koga se rodiv,ustvari koga me rodila majka mi!!prva greska sto bila nivna vo zivotot sto mi pokazale komjuter i mi kazale sto e kanter pa taka da sega nema sto da vi kazam za mene osvem ke jadete HEAD SHOOT:))))))) Bugs Bunny

Who I'd Like To Meet

sakam da go sretnam gospod mislite ke go najdam tuka:))))) visok e so bela kosa:DD barem

http://hi5.com/friend/91497623--Aleksandar--Profile-html#about-me

Леле не е смешно греота е дури за плачење, ама јебига Господ кога делел глупоќа негде ја истурил вреќата :pos2:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
се пријавивам и јас за мексико. инаку оваа габриела.срцка и таа уште едната.срцка е веројатно некој попален кретен или некоја „лепотица„ кој/а мисли дека со слики од романки,мексиканки или ватевр ќе си фати дечко.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.572
се пријавивам и јас за мексико. инаку оваа габриела.срцка и таа уште едната.срцка е веројатно некој попален кретен или некоја „лепотица„ кој/а мисли дека со слики од романки,мексиканки или ватевр ќе си фати дечко.
se slozuvam so tebe.istata "gabriela" e vo www.prijateli.com.mk pod ime Ana Boneva so msn ane.boneva@hotmail.com i so istite sliki sto se ovde.maka mi e da ja baram sega ama istata e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom