Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Румункиве не се арни еј, сите би ги пеглал :pos:

Ама ајде, се знае дека македонкиве наши се најубави и најзгодни, така да :vozbud:

Ја следам темава од самиот почеток:) и овој профил го немало досега, тазе е се гледа, 0 вјувси има :)
До утре ова време темава 120 страни ќе направи за овој профил:)

http://www.hi5.com/friend/photos/di...115443468&ownerId=185412615&albumId=140469299

се мислам дека некој друг го има правено профилов ама што има везе интересен е
ПС. прочитајте ги сите коментари под сликите
Профилов би рекол дека е некој што ја мрази или па и ги нашол сликите на која самата си се сликала во "расчепено издание" типкава која јас лично ја коментирав поради сликањето со лопатите на гитер циглите потрена
6IcqeN541730-02.jpg
Колку што се сеќавам магдалена се викаше

Иначе профилов нема да трае долго поради присуството на сликава

Иначе се гледа дека некој долго ги проучувал чим им го направил ова во About me:

[/quote]ЕДИТ: да јас сум ги нашол на 28 страница се на темава :wink:

КРЕТЕН, НЕ СТАВАЈ ПИЧКИ НА ФОРУМ! (Edited by Acid).

Профилов би рекол дека е некој што ја мрази или па и ги нашол сликите на која самата си се сликала во "расчепено издание" типкава која јас лично ја коментирав поради сликањето со лопатите на гитер циглите потрена
6IcqeN541730-02.jpg
Колку што се сеќавам магдалена се викаше

Иначе профилов нема да трае долго поради присуството на сликава

Иначе се гледа дека некој долго ги проучувал чим им го направил ова во About me:
ЕДИТ: да јас сум ги нашол на 28 страница се на темава :wink:

КРЕТЕН, НЕ СТАВАЈ ПИЧКИ НА ФОРУМ! (Edited by Acid).[/quote]фејк е се гледа :helou:

Колку очајно и фали на типкава секс, чудо едно невидено. Смрди на потреба за секс, а и на Зоки Поки, ама појќе на секс.

Ако мислиш на оваја:

Hi Evreone!!!!! My name is Marina. I am very frendly, polite and comunikative person. i make this hi5 because i like to meet new friends!!!! KISSSSSSS...

In my free time i like listening musik, plaing computer games and play the piano. Sometimes I read book, but I don't like it.

Favourite music
I like oll bands

Unfaitful

Favorite Books

I haven't

http://www.hi5.com/friend/117215254-...--Profile-html

Не да и фали, туку и фалиТ! Верви..со мене ;) учит:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom