Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еднаш додека седев у парк нешо хеки играв и типов http://www.prijateli.com.mk/u/tigers/img/178238/ возеше точак и застана и почна да не гледа со полузаспана фаца и уште малце ке се излигавеше хаха... кога си отиде сме се згазиле од смеење

Да али сепак мислам дека претеравте за Јуник нели..
И ја ви кажуем дека типот нема П од Педер и дека е топ вака.. Мислам џабе мелете више. Гледам и Касап го знае Спејс и стварно типот е срце.. Претеравте мислам..

Ostajte go Spase na strana,ne spaga on vo ovaa grupa...top e deteto i ne zasluzuva da bide staven vo ista korpa so Igorka:D pozz

оваа сани веќе популарна стана на темава...хахахахах

Да али сепак мислам дека претеравте за Јуник нели..
И ја ви кажуем дека типот нема П од Педер и дека е топ вака.. Мислам џабе мелете више. Гледам и Касап го знае Спејс и стварно типот е срце.. Претеравте мислам..

Да дефинитивно Спасе е топ.Го знам дечкото и стварно е далеку од педер.Нема никаква споредба меѓу него и Игорка..Игорка е у секој поглед за ремет..типот е појава

Ostajte go Spase na strana,ne spaga on vo ovaa grupa...top e deteto i ne zasluzuva da bide staven vo ista korpa so Igorka:D pozz

[ FuCkEr ];1099601 напиша:
Да дефинитивно Спасе е топ.Го знам дечкото и стварно е далеку од педер.Нема никаква споредба меѓу него и Игорка..Игорка е у секој поглед за ремет..типот е појава

Ок,Игорка во прв шешир,Спасе во друг.Али може пак да се паднат по групи

Дали е нормално тоа за машко?така да се однесува?И ние не го знаеме и мислиме дека е педер.И шо сеа?
Kolku si siguren deka imate pravo da sudite za nekoj sto ne go ni znaete?

pa koga vo jbt nemalo ligavi generacii?
nikogas sekad bile mamin i tatini sincinja

Изгледа треба јас и ти да се најдеме, во некое темно сокаче, па да видиме ќија мајка белу вуну преде, а чија црну носи, за да се утврди маминото и татиното во СИТЕ од ЈБТ...е, да, јас сум об ЈБТ.

Kolku si siguren deka imate pravo da sudite za nekoj sto ne go ni znaete?
[SIZE=-1]^len 19[/SIZE]
[SIZE=-1]Sekoj ima pravo na sloboda na mislewe i izrazuvawe. Ova pravo ja vklu~uva i slobodata da se zastapuva odredno mislewe bez nikakvo vme{uvawe i da se baraat, da se primaat i da se davaat informacii i idei preku mediumite i bez ogled na granicite.:smir:[/SIZE]
Не мора се да се сваќа сериозно...

[SIZE=-1]^len 19[/SIZE]
[SIZE=-1]Sekoj ima pravo na sloboda na mislewe i izrazuvawe. Ova pravo ja vklu~uva i slobodata da se zastapuva odredno mislewe bez nikakvo vme{uvawe i da se baraat, da se primaat i da se davaat informacii i idei preku mediumite i bez ogled na granicite.:smir:[/SIZE]
the power of free speech
така е член 19 rulzzzzz

Изгледа треба јас и ти да се најдеме, во некое темно сокаче, па да видиме ќија мајка белу вуну преде, а чија црну носи, за да се утврди маминото и татиното во СИТЕ од ЈБТ...е, да, јас сум об ЈБТ.

Ајде ајде и јас ке те подржам тука и јас сум од ЈБТ :) Ако те закача некој викај :):smir:

[SIZE=-1]^len 19[/SIZE]

Да да во право е. Го имам мини-уставот до мене (=

Ајде ајде и јас ке те подржам тука и јас сум од ЈБТ :) Ако те закача некој викај :):smir:

Детуле, не ми треба помош да се справам со одредени исцибрени фаци и ликови кои зад мониторот се кријат и замислуваат дека се курац ипол.

Детуле, не ми треба помош да се справам со одредени исцибрени фаци и ликови кои зад мониторот се кријат и замислуваат дека се курац ипол.

:pos2::pos2::pos2: Е тука си во право....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom