Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Ееееј не збори може има проблеми со кожата на лицето....не е можно на секоја слика да биде со „наочари„
точкест, не , нема никаков проблем, од втора рука ти кажуем само претерува со финтите во шминкање:smir:
бај д веј, ќе беше прекрасно да имаше вакво разбирање и за жените од нашата галерија:pipi:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
hehe abe ako ima problem greota e ako ne cepaj si po tvoe

By the Way go vide toa pogore ili ne so go pisav

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ајааааа... типчево некој го знаете али ова немаше да го поверувам дека го има на негов профил...

Sex / Age / Status
Male / 20 / Single

Looking To
Date Men, Date Women

Типацов е од форумов и знам дека кога ќе го види ова ќе ме утепа али прво ќе ме скине со неколку црвени :pos:

Ако ме нема на форумов подолго од 3 дена тоа сум во болница ако се повеќе ... запалете свеќа :pos:
Некрофилија?
Ќути не кажувај зашо ќе ме утепа :pos:
Абе зошто да те утепа он у темата лапање се понуди и часови да држи ...прочитај првите две мислења lapanje :pos:
добро, мислам знаете и сите дека ретки се луѓето кои обожаваат да си прават ремет на своја сметка. :) еден од нив сум јас... не дека станав геј туку едноставно интересно ми е... ебаго!:wink:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ова без навреда, бидејќи се работи за член-ка на форумов, али
последниот коментар на сликава ме пресмеа до сузи :pos::pos::pos:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ова без навреда, бидејќи се работи за член-ка на форумов, али
последниот коментар на сликава ме пресмеа до сузи :pos::pos::pos:
:pos2::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos2::pos::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
mary jane pak ti???Fala sto se zamaras so mene

haha poz ;)
Нос бомбон, ќути, и остај да се насмееме, културно пишав-без навреда, смеата падна на коментарот од дечкото али ако толку сакаш да се замараме со тебе-еве ќе ја префрлиме на финесите на сликата :pos::pos::pos:
поз:smir:

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
аххх девојко незнам што па ти имаш нешто против , мене профилот ми е за Таттоо здружението јас сум таму ,, а секој што сака нека пишува мене не ми е битно како и тоа овде ако си се зафркавате ...
еве поздрав и до сите вас :smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
и... што е смешно во сликата на ива скоприја?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Некро, коментарот е фората, никој не ја спомна сликата... Шо ви е на сите денес бе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom