bowl
.
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 8.344
- Поени од реакции
- 1.307
Ниту мене,искрено ме плаши девојкава...Не ми изглда дека има поблеми со лицето...повеќе ми изгледа дека е у Јапански филм...гејша нешто или било како
Ниту мене,искрено ме плаши девојкава...Не ми изглда дека има поблеми со лицето...повеќе ми изгледа дека е у Јапански филм...гејша нешто или било како
точкест, не , нема никаков проблем, од втора рука ти кажуем само претерува со финтите во шминкање:smir:Ееееј не збори може има проблеми со кожата на лицето....не е можно на секоја слика да биде со „наочари„
Ајааааа... типчево некој го знаете али ова немаше да го поверувам дека го има на негов профил...
Sex / Age / Status
Male / 20 / Single
Looking To
Date Men, Date Women
Типацов е од форумов и знам дека кога ќе го види ова ќе ме утепа али прво ќе ме скине со неколку црвени
Ако ме нема на форумов подолго од 3 дена тоа сум во болница ако се повеќе ... запалете свеќа
Некрофилија?
Ќути не кажувај зашо ќе ме утепа
добро, мислам знаете и сите дека ретки се луѓето кои обожаваат да си прават ремет на своја сметка. еден од нив сум јас... не дека станав геј туку едноставно интересно ми е... ебаго!:wink:Абе зошто да те утепа он у темата лапање се понуди и часови да држи ...прочитај првите две мислења lapanje
ова без навреда, бидејќи се работи за член-ка на форумов, али
последниот коментар на сликава ме пресмеа до сузи
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ова без навреда, бидејќи се работи за член-ка на форумов, али
последниот коментар на сликава ме пресмеа до сузи
Нос бомбон, ќути, и остај да се насмееме, културно пишав-без навреда, смеата падна на коментарот од дечкото али ако толку сакаш да се замараме со тебе-еве ќе ја префрлиме на финесите на сликатаmary jane pak ti???Fala sto se zamaras so mene
haha poz