Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Права металчуга \m/

Туку, најдоф ситуација една итнересна. Дечково и не е којзнае колку писмен, гарант некој друг му го има правено профилот.
Притоа нормално ставил некои интересни детали.
Можда мисли дека е женско :)

Не бре, кај женско, го гледаш кој мачомен е :)
Башка со оваа Калибра собра неколку награди за најдобро стилизирана кола на собирите на луѓе со тјунирани/стилизирани автомобили. Сега има друга Калибра, уште поџиџана од претходната.

Oваа слика повеќе ми се свиѓа :)

Да докажат типците демек биле камења ( Драмски театар) .

Oваа слика повеќе ми се свиѓа :)

Да докажат типците демек биле камења ( Драмски театар) .

:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: Кометарите читајте ги доле пухухуххух
сите чивтиња има пишале дека се 'cute cuple' i дека ова е 'cool pic'.:bilokojzbor::bilokojzbor:

малоумници кука нонн

Јак фризетич, добар ентериер, добар мобилен, добри патики и уште подобра бела чАрапа:)

"I am a gay man who likes interesting younger men. Please do not request addition as a friend unless you are MALE and OVER 18 years of age. If your profile does not show your age, please let me know by way of a message.
I look forward to re-establishing contact with my many Hi5 friends after my recent absence, and making many more new friends around the world."
Типов нешто како макро или како педофил? :pos2::pos2:

Ај таа а оваа бе (Другарки најдобри се)

About Me
Picka Ipol

И после ние мажите сме биле Идиоти зошто сме викале курви а таа самата за себе пишува дека е BITCH :star:

IMG_2100Edited.jpg
Абе немора да значи дека таа сама за себе напишала дека е тоа...
можеби некој друг отворил профил со нејзините слики и нејзиното име и го напишал тоа...

Не му е ладно зимно време:pos2:

463291657.img.jpg

Под сликата пишит “PRIMAMLIVOOOOOOOOooooooo”. ( Нааааааааааат)

Ми е страв да одам на хи5 веќе бе.
ac.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom