Yahoo Mail со неограничен простор

• Креатор на темата Princ
  • Време на започнување
P

Princ

Гостин
Yahoo објави дека од минатиот месец (мај 2007) на сите нивни корисници ќе им даде бесплатен неограничен простор на нивното мејл сандаче.

Мое мислење е дека неограничениот простор не ги прави подобри од Gmail (секојдневно ги користам). Што мислите вие?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Мене лично нема да ми направи тоа разлика и покрај тоа што на почетокот дури и 100мб ми беа премногу, после тоа накачија на 1гб а ова со неограничениов воопшто нема да направи разлика кај поголемиот дел од корисниците.
Во секој случај сепак се први што го направиле тоа бесплатно.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Yahoo од 98ма и му останувам верен до денес... не го користам новиот БЕТА маил на yahoo бидејќи често нашиве брзини на интернет знаат да зафркнат работа...

Браво за ова анлимитед... во емаилот имам нешто помалку од 1 GB за 10 години, но како што оди брзинава наскоро ќе го наполнев ....сега ќе биде ок :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Necrophilia напиша:
Мене лично нема да ми направи тоа разлика и покрај тоа што на почетокот дури и 100мб ми беа премногу, после тоа накачија на 1гб а ова со неограничениов воопшто нема да направи разлика кај поголемиот дел од корисниците.
Во секој случај сепак се први што го направиле тоа бесплатно.
Сеисто ми е и мене. Повеќе од 1% немам наполнето зошто мејловите ми се главно текстуални, освен последнава година дека ми стигаат на 20-30 дена ценовници кои се во ексел па нив ги чуваам и имам околу 2-3% исполенто. Сепак нема да се смени ништо после ова. Бар така мислам.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Сега гледам.... сеуште пиши: 96% of 1.0GB

Треба да се подеси нешто? Или?

P

Princ

Гостин
Го даваат просторот постепено кај сите корисници. Трпение само :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ni jas ne go koristam bas mnogu za cuvanje nekoi stvari bas radi sporiot upload koj go imam...

ali super e toa za onie koi imaat pogolem upload :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Принц, Gmail.. закон.

Никогаш не сум го користел јаху-то.. али браво сепак за нив, добар потег, иако нема којзнае колку да остави впеачаток на нивните корисници..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Па за Димитар, ова ќе биде и те како добра работа, штом веќе стигнал до 96%.

Кај мене и нема да биде толку забележливо бидејќи имам исполнето само 9%.

Инаку како што вие го фалите Џи Мејл, јас сепак си останувам верен на Јаху, барем при контактирањето со драги личности. Џи Мејл акаунтот ми е само за регистрации по разни места.

Димитар гарант се сеќава на времето кога Јаху даваше 6 мега простор, додека хотмејл и сличните имаа по 2. Во тоа време еден другар преку крадени картички ми активира бизнис акаунт со 25 МЕГА, ЉОЉ, го имаф поприлично исполнето бидејќи нон стоп разменував некои листи и слични документи (ryms must be remebering the outwar dayz). Ама после пола година ја открија лакрдијата и ми го укинаа биз акаунтот, со него ојдоа и многу слики од драги личности бидејќи таму си чував се.

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
jas so 4% neam moze potreba od unlimited akaund no sea bi bil nekako poopusten...a i ne koristam mail kako porani, sea sum poise na msn messenger

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
неограничено ставиле зошто знаат дека неможе никој да искористи ни 500 мега. Јас еве на пример имам маилот на Гмаил го имам 3 години и иамм само 350 мега зафатено.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
неограничено ставиле зошто знаат дека неможе никој да искористи ни 500 мега. Јас еве на пример имам маилот на Гмаил го имам 3 години и иамм само 350 мега зафатено.
Во принцип се работи за тоа, ништо повеќе од еден добро осмислен маркетиншки трик затоа што никој не ти дава неограничен простор.

Kajgana Shop

На врв Bottom