Фан Клуб: Кливленд Кавалирс

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
разбрав дека кливленд зе заинтересирал за винс картер?
точно е ова или не

Па да постоеше заинтересираност уште пред Ол старот но подоцна Кливленд се насочи кон Шекил а Картер потпиша за Орландо.И кога ќе се размисле поубаво зошто ти е Картер во Кливленд?Кога сличен профил на играч е ЛеБрон.Само би се гушеле.Ваквиот расплет е најидеален

Ајде да држиме среќа оваа година за Кавалерите од Кливленд.Само напред

Леброн изедначи рекорд во победата над Мемфис

Леброн Џејмс го изедначи рекодрот во кариерата со 15 асистенци во победата на Кливленд над Мемфис со 105:89 на синоќешниот удел од НБА.

cleveland-cavaliers-lebrona.jpg

Ова беше 9-ти успех за лидерите во лигата. Џејмс забележа 22 поени и 5-ти пат во последнит 6 натпревари заврши со повеќе од 10 асистенции. Шекил Онил постигна „дабл-дабл“ - 13 поени и 13 скокви за 21 минута игра. За Мемфис Руди Гај, постигна 15 поени.

Наредна недела играме реванш со Орландо. Многу ми се интересни дуеливе со нив т.е. ЛеБрон - Хауард. :) Пред тоа со Денвер и Шарлот. Оваа недела ќе уживаме во атракциите на кралот.
Инаку уште никој од нашиве не даваат нба, јас што гледам на sportklub што се мачам со стримови.

Наредна недела играме реванш со Орландо. Многу ми се интересни дуеливе со нив т.е. ЛеБрон - Хауард. :) Пред тоа со Денвер и Шарлот. Оваа недела ќе уживаме во атракциите на кралот.
Инаку уште никој од нашиве не даваат нба, јас што гледам на sportklub што се мачам со стримови.

Тоа и јас само на стримови.А таа ТВ шо викаш спортклуб на кабелска или на сателитска ја ваќаш?Ама да не е за подрек годинава има солидни стримови.Сега прашање е колку тие стримови ќе издржат во плејофот каде има преголем интерест и се блокираат страните.Овие нашиве телевизии се тотална тиња.Место да гледаме тоа што цел свет гледа ние гледаме Шехерезад и Голем брат...:tapp:

на кабелска е, ај можеби ќе се смилуваат па ќе даваат плеј оф :jaj:

Во Куманово, Оптикал нет. :toe:

Јас во Кавадарци на кабелска не дават ни на една НБА,во Скопје на Теле Кабел сум ни таму не дават... Ta турам нет не ми дават во СК оти ни школо ќе се виде ни ништо од НБА.И затоа само за викендот можам да изгледам некоа утакица а и само коа сум слободен.Нервоза ме јаде.А толку уживам коа го глеам ЛеБрон нешто чудо...

Него вака да те прашам.иам таков впечаток.Приметуваш ли дека Делонте Вест каа да не сака да му ја дава топката на ЛеБРон?:pos2:

ЈА толку уживам коа го глеам ЛеБрон нешто чудо...

Него вака да те прашам.иам таков впечаток.Приметуваш ли дека Делонте Вест каа да не сака да му ја дава топката на ЛеБРон?:pos2:

Ауу брате немаш поим како свршувам кога игра, а може да замислиш како е кога го реши сам дуелот во последните секунди.

Наркото има огромна желба да се докаже, ама не бива покрај кралот. Инаку не му замерам баш, особено кога му појде шутот за три. Али овие последниве какви асистенции само прави Ле Брон... :drk:

Ауу брате немаш поим како свршувам кога игра, а може да замислиш како е кога го реши сам дуелот во последните секунди.

Наркото има огромна желба да се докаже, ама не бива покрај кралот. Инаку не му замерам баш, особено кога му појде шутот за три. Али овие последниве какви асистенции само прави Ле Брон... :drk:

Кога играше Делонте во Бостон редовно јадеше по банана две од Ел Би Џеј.Викаш дека и ти имаш приметено дека се форсира и не му подава на Џејмс?

Инаку за асистенции му нема рамен.Мислам за атрактивноста на асистенциите.Мора пошто го надоместува отсуството на Мо.Ама па гледаш така има уште поголема слобода и газе...Ајде титула ваа сезона и нов договор со Кливленд

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom