Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145
Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
ej decki aj ako moze da mi pomognete pls denes mi kaza prof po hemija traba proekt da pravam pa ako sakate nesto tocka na topenje vrienje ona ova ke vi bida blagodaren odnazad.
Еве најдов нешто во врска со топење, се надевам дека ќе ти помогне.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
ej decki aj ako moze da mi pomognete pls denes mi kaza prof po hemija traba proekt da pravam pa ako sakate nesto tocka na topenje vrienje ona ova ke vi bida blagodaren odnazad.
очигледно е дека не си озбилен ама.. јако би било професорка по хемија кога ќе ти побара проект на метал и ти да и дадеш за метал музика :)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Ме навлажни песнава :O
И уште чекаме на fckin Necrophagist -.-
Ахх, некаде пишуваше дека Декември ќе излези новиот од некрофагист, ќе почекаме уште "малку". :)

CroMkd

Someone
Член од
24 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
35
Ама затоа Canvas Solaris ќе не' радуваат оваа година. :)

Edit: има нова песна на нивниот мајспејс:
http://www.myspace.com/canvassolaris :vozbud:
прејаки се canvas solaris, очекувам masterpiece од новиот албум. :vozbud:

Ахх, некаде пишуваше дека Декември ќе излези новиот од некрофагист, ќе почекаме уште "малку". :)
WTF :nesvest: мрзи едни некрофагистички, требаше зима 2009, па лето, па сега декември !! :nenene: немојт вака, ќе ги чекаме изгледа до 400000 год.
П.С. да не си смешал декември 2009 со 2010 XD ?

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Ова со Necrophagist испадна ко на Wintersun албумот - "Time", кој беше најавен за 2006та, а еве уште го нема.
На сајтот од Necrophagist нема ништо, последната „новост“ им е од лани, на мајспејс исто ништо, а metalstorm.net не е релевантен извор на информации знаејќи дека секој може да пишува таму. Пишува декември 2010та, ама Nercrophagist никогаш не изјавиле точен датум, така да не се знае дали ќе го издадат порано или покасно албумот. :toe:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
WTF :nesvest: мрзи едни некрофагистички, требаше зима 2009, па лето, па сега декември !! :nenene: немојт вака, ќе ги чекаме изгледа до 400000 год.
П.С. да не си смешал декември 2009 со 2010 XD ?
Хахаха, не не... требаше да излези април оваа година.. и сега не се знае уште и затоа на metalstorm е напишано дека ќе излегува Декемрви, значи оваа година се очекува албумот, инаку можи и 2011 да излези, не е ништо сигурно. :toe:

Г

Господ

Гостин
Некрофагист ваљда имаат материјал за нов албум.Турнеите им завршија а лани приметив и дека имаат нова песна Dawn and Demise и од тогаш се изгубија.Стварно е тапа ваков состав да е неактивен.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Треш метал си е треш, поубаво нема.

А ова незнам шо ќе да е ама...
незнам зошто воопшто се обидуваат...

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Треш метал си е треш, поубаво нема.

А ова незнам шо ќе да е ама...
незнам зошто воопшто се обидуваат...
Тоа што велиш, треш си е треш... уште малце со еден риф еден албум ќе направат. :pos:
Инаку за видеово, пази ја бас тракана... или па ако можиш ти поубаво да свириш од овие - снимај се. :smir:
Ај да не сум оф топик, малку сеќавање на 2009та.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Новиов албум на Макс...
Ме враќа во времето на Сепултура со некој ствари...

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
не гледам ништо лошо во песната
Bogami ni jas ne gledam nisto loso vo pesnata.Problemot e vo zvukot na gitarata nekako efektot mnogu krs mi zvuci.Inaku otsvirenoto e ok ne e loso kako sto e opisano i bas mislam deka koga bi bilo snimeno so namesten i precizen zvuk deka mnogu porazlicno i podobro bi zvucela pesnata:smir:.Imam iskustvo so svirenje vrz uzasno los efekt i mozam da kazam bez razlika sto ke otsviris na krajot izleguva krs:).Probaj zamisli kako bi zvucela pesnava so pristoen zvuk.Mada ima premnogu supaci an youtube koi odma ke projadat lajna i ke stavat los tag na bilo koja pesna:).Spored mene e ok sepak za vkus se raboti.Eve edna snimka vo zivo

Kajgana Shop

На врв Bottom