LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Ме заразија со бендов.
маме им јебем комунистичка !
маме им јебем комунистичка !
Јака е песнава, но за во играва не е... треба песна за адреналинот да ти се крени, а не за спиење.Еве нова песна од Dream Theater, направена за Soundtrack-от на God of War III играта.
Мора да видиш како го креваат адреналинот DT, збеснуваат таму кон крајот. Незнам кај гледаш ти приспивна песна овде, ама ај оправдано ти е, последно со Brain Drill беше заразен, па после нив и Cannibal Corpse делуваат приспивно. xDЈака е песнава, но за во играва не е... треба песна за адреналинот да ти се крени, а не за спиење.
Имаше некои поагресивни делови, не велам не. Инаку за Канибал Корпс, како балади ми се сега.Мора да видиш како го креваат адреналинот DT, збеснуваат таму кон крајот. Незнам кај гледаш ти приспивна песна овде, ама ај оправдано ти е, последно со Brain Drill беше заразен, па после нив и Cannibal Corpse делуваат приспивно. xD
Tokmu taka.Ima vo Metalot dosta za razmisluvanje i za pronaoganje na sebesi i svoite muzicki vkusovi.Za mene na primer nesto epten da mi privleci vnimanie treba celosno po vkus da mi e bendot.Sega sekoj si ima razlicen vkus za sto ne bi sakal da kenjam.Za mene bendot da mi se sviga treba da e High Tech i da ima dosta shredding delovi.Po vkus mi se brzi i tehnicki solazi ali dobro toa se odnesuva na mene za nekogo toa e nintendo metal kako sto mi imaat vikano golem broj drugari:pos2::pos2::pos2:.Jas niv gi smetam za supaci na momenti koga ke padne raspravija i smetam deka ne se vo pravo a i tie isto mislat.Mene poveke vnimanie mi privlekuvaat high tech finti i brzi solazi i za nekoj mozebi toa e glupavo ama sepak toa sum jas i nikoj ne moze da mi go smeni toa mislenje.Sekoj so svoeto kako velat.Treba da se poddrzuvame poveke megu nas poso posle sekoja svirka na pr slusam mislenja od golemite ,,strucnjaci'' za toa kako nekoj svirel,kakva bluza nosel,dali mu smrdele miskite namesto da go poddrzat bendot.Mora da naucime da se poddrzuvame megu sebe.
Гледам многу расправии тука
Дечки и девојки немојте така тоа не е убаво. Поентата не е кој е поагресивен или подобар техничар или шо ти пенис знам таму. Металот е цела филозофија (без разлика шо и да ви кењаат кремците, не ги слушајте и така немаат два грама мозок), и како таква треба да се третира. Трагање кон нешто подобро, поубаво, по оригинално...континуирана музичка изложба на креативни идеи,
Не се тепајте туку истражувајте и учете, така сме посилни и подобри како луѓе.
Mene po Brain Drill nisto ne mi se slusa pa mora da go preslusvam noviot na sekoe.Koj ne go slusnal Quantum Catastrophe odma da preslusaИмаше некои поагресивни делови, не велам не.Инаку за Канибал Корпс, како балади ми се сега.
Уфф, барем уште еден албум да направат... за ваков бенд жално е што се распаднаа. :nesum:Eve edna pesna od Sleep Terror zverovi se momcite kako sto slusnav izgleda ke ima reunion ama od koga naslusnav nemam nisto oficijalno slusnato
Ама затоа Canvas Solaris ќе не' радуваат оваа година.Пред некое време читав на метал архивс дека имаат вокал земено за новиов албум, а за типот не се знае ништо. Инаку на неколку сајтови пишува дека се split-up, disbanded уште во 2009та година.
:pos2::pos2::pos2::smir:ej decki aj ako moze da mi pomognete pls denes mi kaza prof po hemija traba proekt da pravam pa ako sakate nesto tocka na topenje vrienje ona ova ke vi bida blagodaren odnazad.