Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ме заразија со бендов.
маме им јебем комунистичка !

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
[video]http://www.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DagG0ItDjZnk[/video]

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Еве нова песна од Dream Theater, направена за Soundtrack-от на God of War III играта.

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Еве нова песна од Dream Theater, направена за Soundtrack-от на God of War III играта.

Јака е песнава, но за во играва не е... треба песна за адреналинот да ти се крени, а не за спиење. :pos:

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Јака е песнава, но за во играва не е... треба песна за адреналинот да ти се крени, а не за спиење. :pos:
Мора да видиш како го креваат адреналинот DT, збеснуваат таму кон крајот. Незнам кај гледаш ти приспивна песна овде, ама ај оправдано ти е, последно со Brain Drill беше заразен, па после нив и Cannibal Corpse делуваат приспивно. xD

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Мора да видиш како го креваат адреналинот DT, збеснуваат таму кон крајот. Незнам кај гледаш ти приспивна песна овде, ама ај оправдано ти е, последно со Brain Drill беше заразен, па после нив и Cannibal Corpse делуваат приспивно. xD
Имаше некои поагресивни делови, не велам не. :) Инаку за Канибал Корпс, како балади ми се сега. :pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Гледам многу расправии тука :)
Дечки и девојки немојте така тоа не е убаво. Поентата не е кој е поагресивен или подобар техничар или шо ти пенис знам таму. Металот е цела филозофија (без разлика шо и да ви кењаат кремците, не ги слушајте и така немаат два грама мозок), и како таква треба да се третира. Трагање кон нешто подобро, поубаво, по оригинално...континуирана музичка изложба на креативни идеи,
Не се тепајте туку истражувајте и учете, така сме посилни и подобри како луѓе.

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8

Гледам многу расправии тука

Дечки и девојки немојте така тоа не е убаво. Поентата не е кој е поагресивен или подобар техничар или шо ти пенис знам таму. Металот е цела филозофија (без разлика шо и да ви кењаат кремците, не ги слушајте и така немаат два грама мозок), и како таква треба да се третира. Трагање кон нешто подобро, поубаво, по оригинално...континуирана музичка изложба на креативни идеи,
Не се тепајте туку истражувајте и учете, така сме посилни и подобри како луѓе.​
Tokmu taka:):):).Ima vo Metalot dosta za razmisluvanje i za pronaoganje na sebesi i svoite muzicki vkusovi.Za mene na primer nesto epten da mi privleci vnimanie treba celosno po vkus da mi e bendot.Sega sekoj si ima razlicen vkus za sto ne bi sakal da kenjam:):).Za mene bendot da mi se sviga treba da e High Tech i da ima dosta shredding delovi:):):).Po vkus mi se brzi i tehnicki solazi ali dobro toa se odnesuva na mene za nekogo toa e nintendo metal kako sto mi imaat vikano golem broj drugari:pos2::pos2::pos2:.Jas niv gi smetam za supaci na momenti koga ke padne raspravija i smetam deka ne se vo pravo a i tie isto mislat:).Mene poveke vnimanie mi privlekuvaat high tech finti i brzi solazi i za nekoj mozebi toa e glupavo ama sepak toa sum jas i nikoj ne moze da mi go smeni toa mislenje:).Sekoj so svoeto kako velat:):):).Treba da se poddrzuvame poveke megu nas poso posle sekoja svirka na pr slusam mislenja od golemite ,,strucnjaci'' za toa kako nekoj svirel,kakva bluza nosel,dali mu smrdele miskite namesto da go poddrzat bendot.Mora da naucime da se poddrzuvame megu sebe.
Имаше некои поагресивни делови, не велам не.
Инаку за Канибал Корпс, како балади ми се сега.
Mene po Brain Drill nisto ne mi se slusa pa mora da go preslusvam noviot na sekoe.Koj ne go slusnal Quantum Catastrophe odma da preslusa

--- надополнето ---

Eve edna pesna od Sleep Terror zverovi se momcite kako sto slusnav izgleda ke ima reunion ama od koga naslusnav nemam nisto oficijalno slusnato:(

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Eve edna pesna od Sleep Terror zverovi se momcite kako sto slusnav izgleda ke ima reunion ama od koga naslusnav nemam nisto oficijalno slusnato:(
Уфф, барем уште еден албум да направат... за ваков бенд жално е што се распаднаа. :nesum:

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
Stvarno steta ali koga ke vidam nekoi bendovi sto seuste opstojat i ke gi sporedam so Sleep Terror sfakam deka tie so nekolku Dema i Ep izdanija napravile mnogu poveke za promena i nova energija vo Metal muzikata i gi izbegnale klise rifovite i solazite za razlika od bendovi koi imaat golemi turnei,pari,slava a ideite im se krajno povtorlivi i mizerni.I jas sakam alex nov album ali ke vidime negde pisi deka se obedineti,negde split up:(.Sepak Probing Tranquility e tuka so 15 ubistveni pesni so poradi bi gi slusal otkolku 90% slavni a sepak za mene neinteresni bendovi

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Пред некое време читав на метал архивс дека имаат вокал земено за новиов албум, а за типот не се знае ништо. Инаку на неколку сајтови пишува дека се split-up, disbanded уште во 2009та година. :(

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Пред некое време читав на метал архивс дека имаат вокал земено за новиов албум, а за типот не се знае ништо. Инаку на неколку сајтови пишува дека се split-up, disbanded уште во 2009та година. :(
Ама затоа Canvas Solaris ќе не' радуваат оваа година. :)

Edit: има нова песна на нивниот мајспејс:
http://www.myspace.com/canvassolaris :vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
ej decki aj ako moze da mi pomognete pls denes mi kaza prof po hemija traba proekt da pravam pa ako sakate nesto tocka na topenje vrienje ona ova ke vi bida blagodaren odnazad.

Kajgana Shop

На врв Bottom