Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,3%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.145

SkyWalker

HorrificMind
Член од
12 октомври 2007
Мислења
58
Поени од реакции
1
За офтопик секој би ти се нафрлил -_- :smir:

Инаку што викате?:smir:
Топ се, поштуем melodic death, еве нешто слично:

Тракава сеа ја слушам па затоа и неа ја стаив иначе има подобри песни :helou:

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Ова е тоа...

...Stay thirsty, let the beer flow! :party1:

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Беше време за нов албум. :)

Член од
26 ноември 2009
Мислења
171
Поени од реакции
8
Mnogu dobro tehnicki potkovani momci:):)Apocalyptic Feasting e remek delo i odlicen prvenec ali ova e veke dosta golem napredok.Tehnicki se besprekorni tokmu za moj vkus definitivno ke gledam da go imam ovaj album vo kolekcija:):)

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Mnogu dobro tehnicki potkovani momci:):)Apocalyptic Feasting e remek delo i odlicen prvenec ali ova e veke dosta golem napredok.Tehnicki se besprekorni tokmu za moj vkus definitivno ke gledam da go imam ovaj album vo kolekcija:):)
Се заразив јас со новиов албум, никако од playlist да го тргнам - мора да го имаш. :)

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
малку рефрешш....

Brain Drill :vozbud:

ChocolateBuddha

one of a kind
Член од
4 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
11
Najjako mi bese koga doznav deka Gaahl od Gorgoroth e gay hahaha a Gaahl vazi za eden od najekstremnite slucaevi vo taa muzika

So toa se potvrdi teorijata deka slusatelite na ovaa muzika se edni od najiskompleksiranite osobi koi latentnata homoseksualnost se obiduvaat da ja izlecat preku muzikata

Pravejki se nesto ekstremno, ja prikrivaat svojata gay strana, za zal. Eve i za Gaahl se otkri se, koj e sleden? Dani Filth, Tuomas i uste nekolku drugi goth pi4ki ocekuvam da se otvorat :)

Pozdrav

• Ми се допаѓа
Reactions: Fak
Г

Господ

Гостин
Деновиве нон стоп ја слушам песнава
Целиот албум е ремек дело
Pravejki se nesto ekstremno, ja prikrivaat svojata gay strana
Друже,мислењево не ти е на место.Не можеш да генерализираш дедка сите гејови се лејм лигуши,ниту пак да им судиш на таа основа.
А да се криел,ете не се криел.

ChocolateBuddha

one of a kind
Член од
4 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
11
Деновиве нон стоп ја слушам песнава
Целиот албум е ремек дело

Друже,мислењево не ти е на место.Не можеш да генерализираш дедка сите гејови се лејм лигуши,ниту пак да им судиш на таа основа.
А да се криел,ете не се криел.

On ne se kriel, ama drugite seuste se krijat ;) najkef ke mi e koga ke se otkrijat site koi se haha ke im propadne cel zanr i cela ideologija na metalcite, za srekja :))))

Г

Господ

Гостин
Чек малку сеа....метал идеологијата е против педерите?
Додуша не знам ништо за метал идеологијата а ете слушам метал.
Ваљда бидејки ми е до музиката а не до движењето на металците или што мислат другите за мене.
Зборот ми е,не значи дека ако тој и тој музичар е педер дека автоматски прави лоша музика.
Еве,Лаихо се шљапа со пола бенд на сцена и мене тоа ми е одвратно али ипак го поштувам како гитарист.

Kajgana Shop

На врв Bottom