Школски глупости

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Mozebi ucilisteto e glupavo i dosadno no sekogas se slucuvaat nekoi besni i smesni sluciki koi gi pamtime zasekogas,ili nekoj ucenik ke se izglupira ili nekoj profesor ke tresne nekoja glupost. Kaj nas na primer vo osnovno eden drugar donese, ne znam od kade, magare i go vnese vo ucilnica i imavme taka vo ucilnicata eden zadskrien del i go stavi magareto tamu. I vleze nastavnickata i taka mina nekoe vreme i toj go mavna magareto so nesto i ova koga pocna da rika i go butna onoj del so koj bese zakrien toj prostor i nastavnickata koga go vide, da i ja videvte facata,istrca nadvor izbezumena celata i pocna da se dere po sluzitelot,ama i nastavnickata bese otidena:)
Isto vo osnovno eden den trebase da ne isprasuvaat a vo blizina na naseto uciliste imase eden ekscentrik koj prosese i nie mu dadovme pari i mu kazavme da zastane pod dzamot na ucilnicata na toj cas i da pee i ovoj koa pocna da se dere i nastavnickata ne mozese da ne isprasuva i taka da se spasivme

Член од
26 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
1
simona_ragazza напиша:
Mozebi ucilisteto e glupavo i dosadno no sekogas se slucuvaat nekoi besni i smesni sluciki koi gi pamtime zasekogas,ili nekoj ucenik ke se izglupira ili nekoj profesor ke tresne nekoja glupost. Kaj nas na primer vo osnovno eden drugar donese, ne znam od kade, magare i go vnese vo ucilnica i imavme taka vo ucilnicata eden zadskrien del i go stavi magareto tamu. I vleze nastavnickata i taka mina nekoe vreme i toj go mavna magareto so nesto i ova koga pocna da rika i go butna onoj del so koj bese zakrien toj prostor i nastavnickata koga go vide, da i ja videvte facata,istrca nadvor izbezumena celata i pocna da se dere po sluzitelot,ama i nastavnickata bese otidena:)
Isto vo osnovno eden den trebase da ne isprasuvaat a vo blizina na naseto uciliste imase eden ekscentrik koj prosese i nie mu dadovme pari i mu kazavme da zastane pod dzamot na ucilnicata na toj cas i da pee i ovoj koa pocna da se dere i nastavnickata ne mozese da ne isprasuva i taka da se spasivme
begana si za site pari.Kaj nas na istorija lepak na stolo mu stavime koa trebase da praeme test i za sreka ne pravime.A ne ni otkri koj mu go stavil lepako.Najinteresno bese so on ne vide pa sedna .-:vozbud:i na makedonski probame ama ona ne otkri.:helou:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Еднаш ја запаливме кантата за ѓубре во школо, и доаѓа класната наша и ни вика: Марихуана да не сте пушеле овде .

На директорот по грешка сум му реков: Ти не си нормален

Еден мој другар и фрли клупа на стапалото на една наставничка.

Губевме час и од досада кршевме прекидачи и ни намалиа поведение.

Класната еднаш со креда не гаѓаше.

Еднаш побегнав и оправдание и однесов на класната со причина: Машки проблеми .

Ова се сите вистинити настани . Се случувале од 7 до 8 одд.

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Во 2-ра година средно,дојде нов ученик во нашиот клас.Сега детево беше Албанец,ама Македонскиот му беше супер,а башка потоа се покжа и солиден ученик.Го прашува класната за мајка му што работи,татко му...итн и кога го праша каде живее,сиромав мисли,мисли едно 5-6 минути и одлепуе: Kaj фабриката за бебиња (Гинеколошко-акушерска болница у Чаир)...Абе се здрвивме!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Излегов за во веце и ѕвонав за крај на час 15 минути порано.
Кршев закачалки од ќејф.
Скршив неонка со тениско топче.
Го скршив парното на два дела ко ја турнав клупата.
На една наставничка и ја запалив колата (не да ја стартувам, туку да ја ЗАПАЛАМ), за Паликоси... испадна место Паликоси Паликоли...
Го скрив дневникот кај хаусмајсторот под копирка, не можеа 2 месеци да го најдат.
Три смрдливи „бомби” во училницата по историја, часови држевме две недели во географија.
И така...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Мислам дека има ваква тема?
Или се лажам?:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Who has been a naughty boy? :kjotek:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
кај нас едно дете на француски му стаи шпенагла и типов седна и типна одма среќа биле од иста улица и помина со намалено поведение.
Сеа у средно ме избрка ликовно до час дека сум зборел против педерите и дека сум и кажал што ке биде ако вашето дете биде педер.:nenene::nenene:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Има ептен глупости.Не можам ни да се сетам сега:)

Знам дека во основно еднаш не сакавме да имаме час, а училиштето мое примитивно немаше парно(ни сега нема) и се греевме на оние старите пампури.И стававме зимно време кромид, портокали, мандарини, што ќе се најдеше за да смрди.И нормално немавме часови.Кај 6 часот навечер во зима ги прегорувавме неонките и немавме часови...интересни случки:)

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
А јас во 6 одделение на тааа по математика, лепак на столче и ставив. Среќа не примети. :pipi:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да, си ошла дома без да заприметит :)tapp:) и дома и никој не и кажал :)tapp:) и ко ги испрала ко останало лепак, пак не заприметила :)tapp:).

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Носат мантили дечко + јас го ставив пред часот па се исушил :/

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
хихихихихих и во основно и во средно сум бил(а и сеуште сум во средно) во закон класови кај што се правеле милион глупости.....

во основно ни дојде нова професорка и не ја поднесувавме и затоа додека имаше одмор на таблата изнапишавме се и сешто против неа на столицата стаивме мастика...катедрата беше лом и на крај потпишавме дека тоа го напраил другиот клас(деца бе)...и на крај имавме еден по еден сослушување кај неа класната и педагогот....

во прва математика ни ги собра тетсовите дека многу сме збореле...наредниот ден отидовме на час и она вика запиешете си ова и она и никој не вади тетратка ни книга...и она си збори збори и после едно 20 минути вика...деца што е ова...и ние штрајк..и она се изнасме слатко..али виде дека сме сериозни...условот беше одма да ги предаде тестовите и да има поправен за сите...и успеавме:je:

во прва бевме на систематски...а дека до школото ни е блиску амбуланта и таму бевме и требаше да се вратиме арно ама продолживме на кафе..и ебате шупаците на еден час не бевме па се вративме на псоледен...следуваше укор од директор:pipi:

во втора се договоривме цела генерација да си идеме...и кој си отиде кој не...се разбира ние бевме први...и на крај класната се јавила на родителите родителите на нас да ни кажат дека класната ни плаче...и ебате шупаците(втор дел) пак си се вративме...ама моравме ради класната срцка ни е...после ова намалено поведение:pipi:

на валентајн(као баш тогаш се погоди) губиме час пред голем одмор...сите у бела:3: и најголем дел од класот у школо продужи со малку поголема доза на алкохол у шоло...и македонски вика овде ми смрди на алкохол и ние сите доле глави:kesa:

географија ни рече дека нема да испрашува а сепак почна...и си станавме фино лепо си отидовме...али пак се вративме при крај на час...као демек да ја уплашиме:pos2:

Биологија праевме тест на прашања со раскажување(а не оти некој учи био) и дава тестови нема ни петки ни четвроки...а сите препишувавме од учебник(она се праи не те глеа) и подели она тетсови вика има ли незадовлони и сите незадоволни и цел час помина у викање уааааааааа:pos2:

мислам толку се

Kajgana Shop

На врв Bottom