Зошто да бидам патриот?

• Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
:pos: :pos: :pos2: :poss: :pop:
Што ли беше ова?
Инаку Sweden е најпатриотот со никнејм Шведска... :)

Што сте напраиле вие за Македонија бе? Угледајте се на Швеѓанинот на кој македонија му е зарасната за срце... :) Неблагодарни едни... :pos:
Можеби човекот има двојно државјанство бе,тоа не значи дека не е патриот.Впрочем и Крсте Петков Мисирков живеел и работел во друга држава што не ги намалило неговите патриотски чувства кон Македонија,туку напротив ги воздигнало.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ne be ne ziveesh u Makedonija i automatski ne si patriot ... povtaram koj sak da me proziva od sea nataka neka kaze sto naprail toj u minatava godina za patriotizmot i sto e poveke patriot od mene ?

Ili toa ili brkajte si rabota kvazi patriotchinja jaki na zborovi aj na dela da Ve vidam

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ne be ne ziveesh u Makedonija i automatski ne si patriot ... povtaram koj sak da me proziva od sea nataka neka kaze sto naprail toj u minatava godina za patriotizmot i sto e poveke patriot od mene ?

Ili toa ili brkajte si rabota kvazi patriotchinja jaki na zborovi aj na dela da Ve vidam
Ја претставувам Македонија 10 пати годишно низ Европа... Носам дрес на кој пишува Македонија. Ја величам својата земја најмногу што можам на сите напатени странци и се правам дека не знам српски пред срби. Настапувам под име МАКЕДОНИЈА и пеам македонска химна кога освојувам медали. Одам со гордост покрај секој мочко со пари од цела Европа затоа што сум Македонец. Доволно е за тебе?
Што извини стори ти за Македонија? како рече? Го научи јазикот македонски?
Шабанаџевич...!

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22

znaci patriot e toj samo ako nesto pravi:):pos2: patriotsko. sega jas nete razbrav bas najdobro ,prodavanjeto patlidjani za tebe e patriotizam:)ili egzistencijata ja zamenuvas so patriotizam .:pos2: zanci site trgovci sto na makata na zemjodelcite so ostvaruvaa golemi profiti a eden od niv moze si i ti , pa spored tebe tie se patrioti.ufffffffff nekoj prasanja nemaat odgovor .:)

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
не го задевајте швецка оти нема да дај 5 круни за Македонија

Член од
6 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Eve ja rabotam da iznesam nekoi luge od Makedonija da zarabotat pari i potoa da gi potrosat vo Makedonija...potoa rabotam na proekt koj ke vraboti 3 familii vo Makedonija i pak parite se od strana i ke se potrosat u Makedonija ... pogolem patriot od mene realen i konkreten ovde nema . Ne sum angel ne deka ja ne zarabotuvam od toa ama ipak ima nekoja patriotska zadnina vo sevo ova mnogu pogolema od 90 posto tuka kvazi patrioti zaedno.

aj sea nekoj drug ili sto stama kaj ste patrioti sto ste napraile Vie osven peenje po birtii ?
Остај ги овие идејно-дефицитарните нека мочаат и какаат меѓусебе, па може и ќе се удават во своите гомна некој ден.

Него, дај да исконтактираме за ова емигрирањето, јас сум заинтересиран, за што станувам збор?

(му се обраќам на SWEDEN само , ако некој од вас дебилите има против, слободно може да одите пред огледало и гледајќи си ја својата пропаст од личност да си кажите: јас сум разумен човек, јас сум разумен човек - и ако ни најмалку чудно не ви стане, значи стварно сте отпеани и срозени бушмани)

Член од
6 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Што ќе ви паламудам понатака:

Еве ви податоци и факти, а пред нив и боговите молчат:

1. На годишно ниво од 20.000 до 25.000 млади луѓе се иселуваат од Македонија во странство, еквивалентно, скоро два града како Гевгелија годишно ги снемува од површината на државата; (Државен завод за статистика);

2. Бројката на македонски граѓани кои зеле и чекаат во моментот да добијат бугарски пасош ја надмина бројката од 100.000;

3. Популацијата на Албанците во Македонија до 2036, сразмерно со сегашниот пад на македонската популација, посебно во Источна Македонија, и растот на популацијата во Западна Македонија, соодветно кажува дека во 2036 година, етничките Албанците би ја надминале бројката на етничките Македонци во Македонија; (Државен завод за статистика)

Така да, мои драги националисти, глисти и патриоти - можете слободно да одите каде сакате и да мастурбирате уште колку сакате, барем додека можете. Еве, за ова Дарвин говореше - „најсилните опстануваат„, па видете колку сте силни вие.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Споредете :

Можеби човекот има двојно државјанство бе,тоа не значи дека не е патриот.Впрочем и Крсте Петков Мисирков живеел и работел во друга држава што не ги намалило неговите патриотски чувства кон Македонија,туку напротив ги воздигнало.
со

ABC напиша:
За Македонците не само визен режим што треба,туку треба да им се воведе и некоја форма на дозвола за патување низ улиците на сопствениот град или село.Најдобро ќе биде доколку им се вградува уште со самото раѓање некаков ГПС уред.
и додајте го ова

ABC напиша:
Лесно е да пишуваш,ама од Франција или некоја друга ЕУ дестинација.На времето имало "херои" кој викале од "баџа" уррррааааааааааа,такви се и денешните кој се лупаат по гради дека биле само Македонци,ама со синџир да ги врзеш ќе скинат,и повеќе од месец не седат во ова ГЕТО.
ABC цар си : за една недела изренда 1 000 000 противречни глупости... :tv:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Bravo uspeavte da se ispokarate koj poveke dava za Makedonija..ne e bitno koj kolku dava, no dali toa gi ostvarilo nasite zaednicki celi i ideali?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Леле колку нервозни серковци се накотиле на форумов, испаѓаат вака во рани утрински часови, како глисти. Идиограма, втора корна, на трета пенал. Свенска, и ти си пред требење.

Член од
6 август 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Аман те молам, дај некој бан, игнор или нешто слично, уште нема поминато 24 саата од кога сум регистриран, да се види колку сте умствено отворени или пак затворени.

И пак не ми одговоривте на она што ме интересираше, ме вративте во самиот себеси.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
А ти тоа чекаш за да свршиш под тастатура? Не бачко : садисти сме ние, тоа шо сакаш не ти го даваме :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom