Офф топик:еј да беее, како можи фетусот да го заборавамСрам да ти е, Аладин!
Dying Fetus ги заборави да ги ставиш на листата.
Не ги најдов Martyr , ама барајќи ги наидов на едно ремек дело :Додај уште Martyr - технички дет...мислам дека беше од Канада. И ако најдеш нешто онлајн од нив пиши и мене ми требаат.
Добар бенд кој ептен ми фаќа уво
PsyOpus (или претходно познаит како StrangleFuck)
Не знам зашто ама воопшто не ми го дигнаНе ги најдов Martyr , ама барајќи ги наидов на едно ремек дело :
Ептен добра песна , и лириксот се закон .
Look into my eyes and see superiority unreachable for you
Hear my laugh knocking down rotten foundations of your hideout
Weak scared of your own voice
Blind sleeping drunk with tears
Pathetic begging for scars from orgy of life
Realize that youve never existed
овие маткорциве имат некако добри брејкдауни, а за вокалите се согласувам со тебе, нема ниеден добар вокал у тој стил...Добри се инструментално тие PsyOpus, ама вокалите ич не ги можам.
Еми добро де...модерно време е одамна пројде она стратокастер/лес пол натпреварување. Коа имаш цел rack од ефекти на што свириш многу малце мења за слушателот битно тебе да ти е комотно како ти одговара гитарата.лол заприметете кај Псај Опус шо музика свират а гитаристот со стратокастер х) Немора ни да го пуштате видеото се глеа х)
Да ама ако на стратокастерот бапнеш хамбакер:pos2::pos2:Еми добро де...модерно време е одамна пројде она стратокастер/лес пол натпреварување. Коа имаш цел rack од ефекти на што свириш многу малце мења за слушателот битно тебе да ти е комотно како ти одговара гитарата.
А ако го плеснеш стратот во Енгл или Меса Буги у dirt па плус му ставиш овердрајв на тоа све што ќе добиеш плус е малце високи и многу боље pinch harmonics .Да ама ако на стратокастерот бапнеш хамбакер:pos2::pos2:
Абре ќе биде можеби блиско...али никако исто:smir::smir:А ако го плеснеш стратот во Енгл или Меса Буги у dirt па плус му ставиш овердрајв на тоа све што ќе добиеш плус е малце високи и многу боље pinch harmonics .