Што највеќе цените во животот?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Многу ценам кога некој не се предава прерано пред да направи нешто, ги ценам оние што гледаат секој пат гледаат на добрата страна на животот а не само да мислат на лошата, ги ценам оние што ме сакаат, нивните чуства, ги ценам моите родители и поблиска фамилија. Потоа следат сите материјални работи: топката за баскет, траката за глава, компјутерот и така натаму...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сакаш да кажеш:Ја сум тој посебниот шо го приметуам сето тоа,и си даам слобода да ве укорам за вашата човечка несовршеност?
Реченицата:"Ја ценам искреноста",кај повеќето луге(ама не кај сите,не генерализирај толку),е научена од букварот у прво одделение и е внесена у потсвеста,па,кога ке прашаат некој,она излегуе како прв и најлогичен одговор шо може да се даде у моментот.Ако убаво размислат,нема веза тоа и како шо кажа ти:

Ама јебига,луѓето се такви,и нема шо да им се приговара за тоа.
Напишав обичен пост, постиран на обичен форум.:toe: Ако почнеме да бараме позадина во секој пост и ако се мислиме зошто го пишуваме, треба да се ограничиме само на форум историја и политика каде има платени луѓе за да постираат.

И фала што го оцени моето постирање и со тоа и мене како нешто посебно. Ми ласкаш. :smir:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Напишав обичен пост, постиран на обичен форум.:toe: Ако почнеме да бараме позадина во секој пост и ако се мислиме зошто го пишуваме, треба да се ограничиме само на форум историја и политика каде има платени луѓе за да постираат.

И фала што го оцени моето постирање и со тоа и мене како нешто посебно. Ми ласкаш. :smir:
Па веројатно и си посебен,штом така ги согледуваш работите.
Само поентата ми беше дека немора да им ги кажуеш на лугето,пошто ги навредува вистината,која мора некојпат да се премолчи.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Па веројатно и си посебен,штом така ги согледуваш работите.
Само поентата ми беше дека немора да им ги кажуеш на лугето,пошто ги навредува вистината,која мора некојпат да се премолчи.
:pos: :pos2: :pos: Прочитај го болдираното... ја осеќаш иронијата? Токму за тоа напраив толкав пост со толку цитати. Токму проклето тоа. Bulls eye. У центар си погодил. Закон. :je:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Другарите, љубов, здравје ми се најважни.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
najmnogu verbata toa bi go cenel drugo sve e relativno

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Љубов....

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
семејството
другарите
љубовта
искреноста
довербата
прошката

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
1.Ценам раперки
2.Ценам девојки што пијат пиво (чудно но куул е)
3.Ценам опуштени луѓе
4.Ценам луѓе што му кажале не на дрогата
па сега само ова ми текна .....ајде........

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Доверба
Љубов
ВИСТИНСКО другарство

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
пред се довербата и искреноста најмногу ги ценам во животот(но овие работи почнаа да изумираат во последно време):kesa:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.819
Поени од реакции
22.867
љубов
другарство
семејство

Kajgana Shop

На врв Bottom