Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
дај некој кажете игра со зимски спортови, скијање ако е постара верзија само да можи да се спушта поздрав :))

дајте препорака за игра слична на street fighter ..значи борба 1 на 1 како у стритот... ама поскормна конфигурација да бара :)

Blazblue:Calamity trigger.

--- надополнето ---

MAGICKA e mnogu jaka, zarazna nenormalno zabavna igra... ako nekoj ima problemi so instalacija vaka da napravi...

prvin instalacija na magicka..(ne stavajte crack).. posle toa update 7.. isklucete go STEAM (programot).. i cepajte

AKO IMA NEKOJ RASPOLOZEN ZA ONLINE.. NEKA ME DODADE NA SKYPE ...... milelamja

За тие што не ја симнале Test Drive Unlimited 2, подобро и да не трошат 6гига за такво сра*е :)

За тие што не ја симнале Test Drive Unlimited 2, подобро и да не трошат 6гига за такво сра*е :)

И така сите треба да му веруваме на твојот неаргумантиран коментар.

Не ми е за играта, ниту сум ја пробал ниту мислам, уште една тркачка игра, одамна прекинав со нив, сите се исти. Повеќе ми е за односот. „Не чини, срање е, чао пријатно“...

И така сите треба да му веруваме на твојот неаргумантиран коментар.

Не ми е за играта, ниту сум ја пробал ниту мислам, уште една тркачка игра, одамна прекинав со нив, сите се исти. Повеќе ми е за односот. „Не чини, срање е, чао пријатно“...

Оваа не ни заслужува тркачка да ја наречеш. Ептен ми е срање... било која Test Drive (од кога постои па до оваа, за сите платформи)

Али играта е стварно лоша, и колку повеќе ја играш толку повеќе го сваќаш тоа...

После 5 мин сватив какво срање е играта џабе си потрошив цд... Сега Dirt 3 во мај ќе излезе, едвај чекам на gymkhana едно кругче да свртам :)

извини milelamja дали постои некој начин да се игра magicka онлајн на пиратска верзија ?

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
RAM : 1 GB
GeForce 9400 GT 512 mb
DirectX 9.0c

Можам да ја играм метро 2033 со оваа конфигурација?

Ako moze nekoj da mi preporaca nekoja igra za :
Pentium Dual Core 2.20 ghz
Ram 4gb ( 2.93 usable)
32 bit
Inace Lap Top e gomnovo pozz...

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz
RAM : 1 GB
GeForce 9400 GT 512 mb
DirectX 9.0c

Можам да ја играм метро 2033 со оваа конфигурација?
:nenene:
Метро може да се каже дека е во топ 3 игри по побарување,во моментот.Ти треба,па да не претерам ама едно 4 пати појака конфигурација.во кратки црти.

--- надополнето ---

Ako moze nekoj da mi preporaca nekoja igra za :
Pentium Dual Core 2.20 ghz
Ram 4gb ( 2.93 usable)
32 bit
Inace Lap Top e gomnovo pozz...
Кажи каква игра сакаш брат.Пуцачина? Коли нешто? Стратегија? Спорт......

--- надополнето ---

дај некој кажете игра со зимски спортови, скијање ако е постара верзија само да можи да се спушта поздрав :))
RTL SkiSpringen .Дефинитивно најдобра (Ски Скокови) Игра оф ол тајм. пробај обавезно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom