- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
може предлог за игра од типот на Hitman , splinter cell ...
Death to Spies ne sum ja igral ama kako so gledam neso gameplay kako hitman imaможе предлог за игра од типот на Hitman , splinter cell ...
Не верувам.Сеуште има одлични ФПС игри за PC.Само што конзолите многу ги заебаа игрите за PC.FPS жанрот умре заедно со конзолите...
I spored mene e tapa nema veska igrava se zaebav sto ja simnavШо мислите за играва случајно да не сте ја пробале ? Мислам да ја симанам ама братучет ми ја симнал ми вика тапа е и ја избришал ваше мислиње ?
па сеуште има добри тактикал ова она ама отиде времето на доом 3 и другите што имаа цел арсенал оружја.Не верувам.Сеуште има одлични ФПС игри за PC.Само што конзолите многу ги заебаа игрите за PC.
па сеуште има добри тактикал ова она ама отиде времето на доом 3 и другите што имаа цел арсенал оружја.Не верувам.Сеуште има одлични ФПС игри за PC.Само што конзолите многу ги заебаа игрите за PC.
Ако си по стратегии, вршиш криминал...Хмм...Никад немам играно Total War.Пропуштам нешто посебно?
За 3-5 месеци ќе излезе.Шо бидна со StarCraft 2, гледам нешто бета веризја има или...