Crysis, Crysis Warhead, Crysis Wars и последнава што искочи, Crysis: Maximum Edition, мешавина од трите дела. Во 2010 се очекува и Crysis 2.Колку делови од Crysis има..??
Жанар и останата конфигурација?Зошто компјутерот не е само РАМ.Некоја игра за 512 RAM? (или помалку)
nvidia geforce4 mx 440 with agp8xЖанар и останата конфигурација?Зошто компјутерот не е само РАМ.
Како бе дечко, во 2010 година, да се имало geforce4?nvidia geforce4 mx 440 with agp8x
3.00 GHz
Windows XP SP3
и на хард диско иам место бааги.
абе дечко и ја се чудам ама WOW:TBC без проблем се играе.Како бе дечко, во 2010 година, да се имало geforce4?
А, да, за игра, Супер Марио! Ма и таа ке сецка
сите ги превртех. (само не cs оти не се превртува)GTA VC.. CS:1,6, i NFS: Underground 2. тоа. :pos2:
Пес колку што знам не го менуваат енџинот па истиот ке ти е од 2006 само трансферите...за фифа незнам(во општ поглед само лудаци играат фифа на сони 2)Za sony 2 koja e podobra pes10 ili fifa 10.pes10 da ne ima ista grafika kako pes09?
100% si u pravo fifa za sony e ...sranjeПес колку што знам не го менуваат енџинот па истиот ке ти е од 2006 само трансферите...за фифа незнам(во општ поглед само лудаци играат фифа на сони 2)