pHiLLiPcHo
Шушљак
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 68
Било што од Ubisoft. тие се најдбро во овие од (платформски) акциони (пукачи) од трето лице. Моја препорака покрај Prince of Persia и Assasian Creed да ги пробаш Rayman (посебно Rayman 2 - малку стара е играва ама добра. најновиот рајман е повеќе зафрканција), Beyond Good and Evil и TMNT (Нинџа жекли. има повеќе игри за овие, таа од убисофт е најдобра).Да препорачате некоја игра како Prince of Persia, Assasian Creed, X-Men: Wolverine Origins, Spider-Man?
Dreamfall the longest journey-Igra vo koja imas edna misija,treba da odis da prasuvas da baras,si go aktiviras celosno umot,ubava gimnastika za mozokot e,treba da ti rabotat klikerite.Bajgi e dolga ali otkako ja zavrsiv zakluciv deka e edna od najubavite igri.Ne znam koj ja ima igrano od tuka.Malku krajot e nejasen.Treba da go desifriras!
Види ја Building & Co - You are the architect само торент не успеав да најдам.Барам игра со градење на градови ... Нешто како Цезар/Клеопатра али во модерно време .... Нешто со економии бла бла бла ....(слично на Капитализам претпоставувам) ама со добра графика ... Сity Life ?
Торенти ... ИТНО е ... глуп е петоков ...
Види ја Building & Co - You are the architect само торент не успеав да најдам.
Барам игра со градење на градови ... Нешто како Цезар/Клеопатра али во модерно време .... Нешто со економии бла бла бла ....(слично на Капитализам претпоставувам) ама со добра графика ... Сity Life ?
Торенти ... ИТНО е ... глуп е петоков ...
Има торенти ама слабо сејачи има, ако сакаш можам да ти ја пратам играва на 4 рапидшар линкови.Нема нигде =( Нешто друго =) ?