Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера ја симнав Delta Force Xtreme 2.....
....ништо спектакуларно но забавно.....си фураат во стариот испробан стил:vozbud:.....за разлика од првата која бешр преработка на Delta Force 1 сега се сосем нови мисии поделени во две кампањи.:toe:

ја утре ја зиам X-men Origins:Wolverine да ја пробам па че постувам некоја сликичка и + нешо поише.:helou:

Да препорачате некоја игра како Prince of Persia, Assasian Creed, X-Men: Wolverine Origins, Spider-Man?

Било што од Ubisoft. тие се најдбро во овие од (платформски) акциони (пукачи) од трето лице. Моја препорака покрај Prince of Persia и Assasian Creed да ги пробаш Rayman (посебно Rayman 2 - малку стара е играва ама добра. најновиот рајман е повеќе зафрканција), Beyond Good and Evil и TMNT (Нинџа жекли. има повеќе игри за овие, таа од убисофт е најдобра).

Dreamfall the longest journey-Igra vo koja imas edna misija,treba da odis da prasuvas da baras,si go aktiviras celosno umot,ubava gimnastika za mozokot e,treba da ti rabotat klikerite.Bajgi e dolga ali otkako ja zavrsiv zakluciv deka e edna od najubavite igri.Ne znam koj ja ima igrano od tuka.Malku krajot e nejasen.Treba da go desifriras!

Хах поарно играј ја Syberia 1 i 2 слична е дури и поубава :)

Ај препорака за добра игра со мотори. и линк за симнување. :smir:

Почекај уште некое време додека излезе FUEL. Играва ке биде топ, веруј ми.

plants_vs_zombies.jpg

Аркадна, комична, но привлечна игра, која ве предизвикува да го браните својот дом од армијата зомбија. За да успеете во оваа мисија, неопходно е да победите 25 типа зомбија. ќе биде потребно да акумулирате и сончева енергија за да ги активирате одбранбените растенија.
Како што суштествата се движат по вашиот тревник, растенијата ќе отвараат оган, по што ќе ги парчосуваат. Нивоата од играта ве предизвикуваат да ги изберете соодветните растенија, кои ќе ви бидат потребни за да ги поразите непријателите. Но, главната цел е само мал дел од понудената игра. Имате можност за уште 20 мини игри кои ќе ги тестираат вашите способности. Ова е интересна игра, која е соодветна за секоја возраст.

Мора да ја пробате, не е лоша :-)

Ја имам свртено играва. Кој сака торент нека кажува, да му праќам :)

Барам игра со градење на градови ... Нешто како Цезар/Клеопатра али во модерно време .... Нешто со економии бла бла бла ....(слично на Капитализам претпоставувам) ама со добра графика ... Сity Life ? ;)

Торенти ... ИТНО е ... глуп е петоков ...:drk::drk::drk:

Барам игра со градење на градови ... Нешто како Цезар/Клеопатра али во модерно време .... Нешто со економии бла бла бла ....(слично на Капитализам претпоставувам) ама со добра графика ... Сity Life ? ;)

Види ја Building & Co - You are the architect само торент не успеав да најдам.

Њу Јорк Тајкун?
Играта е жива зараза.Го градиш њу јорк со тоа што отвараш разно разни ресторани,бутици.супермаркети,хотели,згради,све и свашта ама буквално се.Али се разбира имаш конкуренти и не го развиваш само ти.И со тоа се глеа кој поголем профит ќе напраи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom