Играва ја симнав, ја играв 15 мин. и и дадов ШУТ најголемShorty напиша:Clive Barkers Jericho. Мора да ја играте играва! Horror FPS. Многу е закон
Caesar 3. Стара е, ама прилично е интересна. Исто можеш и Pharaoh. А, новата Caesar, (излезе пред година време) не сум ја играл.Да не има некој да препорача некоја игрица со градење т.те. менаџерска.
Caesar 3 нешто со имерија ли е?Caesar 3. Стара е, ама прилично е интересна. Исто можеш и Pharaoh. А, новата Caesar, (излезе пред година време) не сум ја играл.
Оваа како што гледав треба да биде и потапа од ProStreet. Си има графика, ама само толку....Race Driver: Grid
Caesar 3 е многу стара игра, и на твојот компјутер дефинитивно ќе ја биде Во играта те назначуваат за гувернер на провинција, и задача ти е да градиш град. Ѕирни на википедија, таму има опис и некоја слика.Caesar 3 нешто со имерија ли е?
И колку е јака дали ќе ми ја фати?
Мојот ком е:
Intel
Celeron CPU 2.40GHz
768mb of ram?
:salut::salut:
Syberia 1/2, Secret Files: Tunguska, Broken Sword 1/2/3/4, Monkey Island 1/2/3/4, Grim Fandango, The Longest Journey 1/2.. нема утка.Дајте некоја авантуристичка, занимлива...
Игра што нема да ме одлепи од компјутер.
Види Conflict Ops,мислам така се викаше(на DVD то од Ентер имаше демо, само не знам кој број беше) па имаш:Луѓе може некој да ми препорача некое игриче слично на Аrma само да не е толку тешко. Сваќам дека е борбена симулација ама пак мислам дека не е за мене. Или пак некое игриче што опфаќа содржина од поновиве војни (ирак, авганистан и сл.)
The Elder Scrolls IV: Oblivion ептен јака игра има еден куп квестови за играјне и многу многу места за пребарување пештери,рудници...Дајте некоја авантуристичка, занимлива...
Игра што нема да ме одлепи од компјутер.