Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
probajta ja Juised 2 odlicna igra mnogu interesna soferska igra vo momentov ja igram mnogu pointeresna od prviot del

kolku samo ne e interesna, a uste pomalku igriva. ja simnav i odma ja probav i izede SHIFT+DELETE. poloso zdravje, premnogu e arkadna. GTA san andreas ima bolje voznja (sto ne e takva igra).:mist:

Gleam site preporachuvaat nekoi novi igri za svemir mashini...
Jas moze da vi preporacham (ako moze da ja najdete) Abe`s Exoduss
Stanuva zbor za stara platformska igra koja e so neverojatno interesna prikazna i mnogu igrivost:cuc:

Може некој да ми предложи некоја добра RPG. Погоренапишаните ги иам :D :D

Конкуер...

Warning: ОГРОМНА ЗАРАЗА!

Dobri RPG za PC:
The Witcher
Oblivion 4
Star Wars: Knights of the Old Republic
Fable: The Lost Chapter
Marvel: Ultimate Alliance
Gothic II....

Da vi kazam pravo momentalno sto sum zel edna igra Asassins Creed mislam se vikase. Igrata e mnogu jaka. Tema na igrata se krstonosnite vojni i ima mnogu istoriski slucki. Igrata e vo prvo lice i ti si Asassin t.e ubiec koj vrsis tajni zadaci po naredba na kralot. Veruvajte igrata e zakon. Na toj so mu treba dobra i nova igra slobodno moze da si ja kupi. Samo igrata ima golema hardverska pobaruvacka pa duri mnogu poveke od Crysis. Pa sega toj so ima moznost neka ja kupi navistina e dobra

Da vi kazam pravo momentalno sto sum zel edna igra Asassins Creed mislam se vikase. Igrata e mnogu jaka. Tema na igrata se krstonosnite vojni i ima mnogu istoriski slucki. Igrata e vo prvo lice i ti si Asassin t.e ubiec koj vrsis tajni zadaci po naredba na kralot. Veruvajte igrata e zakon. Na toj so mu treba dobra i nova igra slobodno moze da si ja kupi. Samo igrata ima golema hardverska pobaruvacka pa duri mnogu poveke od Crysis. Pa sega toj so ima moznost neka ja kupi navistina e dobra

Мнооооогу касниш со информацииве, и да те поправам, ТРЕТО ЛИЦЕ е играта.

Mafia
Driver : Parallel Lines

Ја пробал некој THE WITCHER?
Како што гледав на gamespot, ми изгледа добра RPG, нова е, и има висока оцена...

Па ако ја играл некој, нека остаи импресии. Јас моментално ја симнувам на торрент, па да видиме шо ќе биде...

Луѓе може некој да ми препорача некое игриче слично на Аrma само да не е толку тешко. Сваќам дека е борбена симулација ама пак мислам дека не е за мене. Или пак некое игриче што опфаќа содржина од поновиве војни (ирак, авганистан и сл.)

Нај добра препорака од мене е Assassin's Creed. Нема нешто подобро! :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom